Google script yenileyince bunu mu yapar?

cezirtr

New member
Reaction score
0
Öncelikle tüm arkadaslarıma kolay gelsin.
Benim size danışacagım konu şudur.
web sitemize daha once oscommerce e-ticaret scriptini kurmustuk. Bu script 3-5 ay yayında kaldı. Bu sure zarfında sitenin google sıralaması çok iyiydi.
Fakat bu gorsel açıdan pek tatmin etmedigi için scripti değiştirdik. Bundan sonra google da düştük... düştük... yok olduk... üstünden 1 ay geçti hala kayıpız. Acaba site ile ilgili bir hata mı yaptık yoksa script değişimlerinde boyle olayların olması doğalmıdır.

Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

www.promosyonbursa.com 'dan siteyi inceleyebilirsiniz.

Teşekkurler

meta taglarını bi elden geçirin dmoz a kaydetmeye çalışın sitenizi ve backlink olayını biraz araştırın

teşekkur ederim bir sen cevap verdiğin için arkadasım

Arama motorlarında geri düşmek kullandığınız scriptle direkt alakalı olmasa bile alakalı.. Daha önce kullandığınız script siteye ulaşımı daha kolay sağlıyor olabilir. Yukardaki arkadaşın dediği gibi meta taglarını silmiş olabilirsin scriptini değiştirince.. Bunun dışında daha önce kullandığın scriptte sitemap vardır bunda var mı bakmadım sitene.. Script bu nedenlerle etkiler bunun dışında seo kurup, sitemap ekledikten sonra siteniizi google da doğrulayıp sitemapinizi yeniden yollayın.

edit: şimdi baktım da sitenizde hiçbişey yokki google reklamlarından başka.. Ne bekliyorsunuz

demekki alt tag ları iyi ayrlanmış fakat yenisi iyi değilmiş

Geri