Google e-mailinizi kopyalıyor!

ivesa

SuskuN Göz
Reaction score
0
google_logo_5-200-140.JPG

Google’ın e-mail servisi Gmail’i kullanan kullanıcıları şok eden gerçek!

Türkiye'de de kullanımı artan Google'ın elektronik posta servisi Gmail ile gönderilen tüm e-maillerin arşivlendiği ortaya çıktı

İnternette en çok kullanılan arama motoru Google'ın, kullanıcıların girdiği tüm internet siteleri ile gönderdiği tüm e-postaların kaydını tutarak, e-postaların bir kopyasını sunucularında sakladığı ortaya çıktı.

İngiliz The Times gazetesinin sayfalarında geniş şekilde yer verdiği habere göre, Microsoft'un elektronik posta hizmeti 'hotmail'in en büyük rakiplerinden olan e-posta servisi Google'ın Gmail'i kullanılarak gönderilen her elektronik postanın bir kopyası şirketin sunucularında saklanıyor. Google yetkilileri, bu durumun reklam uygulamaları için kişinin eğilimlerinin belirlenmesi amacı taşıdığını söylüyor. Bedava olan Gmail kullanılarak gönderilen her elektronik postayla birlikte, şirketin belirlediği bazı reklamlar da gönderiliyor.

Milliyet

AMAN BEE alsın kopyalasın benim .....lı muhabbeti maillerimi alsın..... ben zaten orayı arşiv amaçlı kullanıyom özel işlemlerimi İSRAİL itlerinin sitesinde mi yaparım yaav yinede sağol :D

bence bi sakıncası yoq.....yapmalarıda gayet doğal..

gayet normal adamlar bizi bile kopyaladiki maili kopyalamasınlar:) sallayın gitsin bu saatten sonra bir şey soylenmez.Ha dikkat edin sizide kopyalamasınlar:)

belli olmaz yani ilerde büyük bi iş adamı olacak insanlar için bi komplo bile bu şekilde yapılabilir yani -korsan mp3 gibi- ...

yinede hoş bişi değil...

oo benden baya arşiv yapmışlardır
ben onlara sorarım bunun hesabını :D

eee Allah belalarını versin ne diyelim

Demekki Bi şekilde Bu adamların sunucularına sızılabilse dünyayı dize getirecek bilgilere erişecek insan... Özel yazışmalar şifreler v.s v.s v.s vay vay vay...

Geri