Google Bile Artık Dalga Geçiyor :D

Hollow

NคтเoηaLL ßครкeтbaLL Asso¢iatioη
Reaction score
0
Ben bunu daha bu gün gördüm belki daha önce den koyulmuş olabilir ama saçma geldi bana ya :D

Google girince kendimi şanslı hissediyorum diye bir buton cıkıyor :D benim cok gıcıma gitti karnemde 4 tane 1 war kendimi şanslı hissediyorum diyor şanslı olsaydım Angelina Jolie
annem olurdu heralde :D artık google bile bizle DALGA geçiyor allahım nerelere gidiyoruz ahahh :D

2vs3xch.jpg

Aşada bi Konu da var :D

o butonun işLevi,arama çubuğuna yazdığın keLime neyse o kelimenin googLe arama yaptıktan sonraki çıkacak oLan iLk sonuca ait urL'ye direk gitmesidir..
sen hackheLL yazıp aratırsan googLe da iLk buLduğu sonuç Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program oLacaktır..ama hackheLL yazdıktan sonra kendimi şansLı hissediyorum butonuna basarsan eğer sonuçLar gözükmeden direk siteyi açar kapiş =)

o butonun işLevi,arama çubuğuna yazdığın keLime neyse o kelimenin googLe arama yaptıktan sonraki çıkacak oLan iLk sonuca ait urL'ye direk gitmesidir..
sen hackheLL yazıp aratırsan googLe da iLk buLduğu sonuç Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program oLacaktır..ama hackheLL yazdıktan sonra kendimi şansLı hissediyorum butonuna basarsan eğer sonuçLar gözükmeden direk siteyi açar kapiş =)

aydınlattın için saol :D

Google Translate Saçmalı :D

Bu aralar Google takmış durumdayım nedendir bilinmez sıkıntıdan olsa gerek :D ve karnede 4 tane 1 olması her neyse :D

İlk Bundan Başlıyım :D
2nsuds8.gif

Bu konuda HAKLI sonuna kadar....​

2db5x95.jpg

Buda ayrı bişi :D
11buuc2.jpg

Kalkıp Şerefsiz cümlesini çeviri yapacağına İngilizce bir cümleyi çeviri yapıp kendine bir faydan olsa kötü mü :]
Karnen de 4 tane 1 olması gayet normal geldi bana :]

Düzenleme : Konu başlığının son kelimesi saçmalığı olacaktı, uygun şekilde değiştirilmesinde fayda var.
Türkçemiz Turkhche olmasın.

Kalkıp Şerefsiz cümlesini çeviri yapacağına İngilizce bir cümleyi çeviri yapıp kendine bir faydan olsa kötü mü :]
Karnen de 4 tane 1 olması gayet normal geldi bana :]

Düzenleme : Konu başlığının son kelimesi saçmalığı olacaktı, uygun şekilde değiştirilmesinde fayda var.
Türkçemiz Turkhche olmasın.

Bana yeticek kadar ingilizce biliyorum bana yeticeğini düşünüyorum o yüzden ingilizce çeviri yapmıyorum burda benim anlatmak istediğim google translate hatasıdır birsürü dil koyacaklarına adam gibi 1 tane dil koyup onu doğru düzgün yapsalarmış daha iyi olurmuş benim anlatmak istediğim bu karnemde 4 tane 1 olması gayet normal değil bana göre :D
Konu başlığı hakkında haklısın ona bir şey diyemem ama 1 harf yazmadım diye de Türkçeyi Turkhcleştirmiyorum :D

Google İle Sıkıntılarını Bi Başlıkta Topluyorum Diğer Dertlerine Burdan Devam Edebilirsin :goz:

Geri