Google Beşiktaşlıları çok kızdıracak!

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
524379_detay.jpg

Çarşı Grubu, Google'a karşı nasıl bir tutum izleyecek?

Google'ın çeviri yapan uygulaması Translate'de akıl almaz bir olay yaşandı. Tüm kelimeleri düzgün çevirmese de anlaşılabilir bir dil ile yayın yapan Translate Beşiktaş'lıları kızdıracak.

'Şampiyon Beşiktaş' yazıldığında Translate ''Liverpool Champion'' yazısı beliriyor. Bu olaya Çarşı Grubu'nun ne tür bir karşılık vereceği merakla bekleniyor.

İŞTE O CEVAP

524379_ea2e791131662e02a990dd7a22bb768e.jpg

kaynak

Dün ben de okudum ve googledan çok Millyet' e küfrettim. onlar bu haberi yapmasa hiç kimsenin Şampiyon Beşiktaş cümlesinin İngilizcesini merak edeceğini sanmıyorum.

Çok manasız bi şey. Liverpool kelimesi ile Beşiktaş kelimesi aynıymış gibi çeviri yapıyo. Eksiklik diyelim :) Bizim için sorun yok Google düşünsün.

önermeden kaynaklanıyor , google'dan değil

mesela çok yüklenme olmadan yani işkillendirmeden başka bi takımla ilgili bişey de yazılırsa , onu da kabul etmesi muhtemel .

bu çeviri bir başkaları tarafından önerilmiş olabilir.. orda başka çeviri öner seçeneği var blki de liverpool
taraftarı yapmıştır ne biliyorsunuz:D

kesinlikle katılıyorum enes sana.

altta daha ii bi çeviri önerisi bölümü var ordan değiştirilebilir galiba.

ama tabi google da da büyük suç var sonuçta denetleme onların elinde.

Yav hadi bu fenerLilerin veya liverpool taraftarının çeviri önermesiyle ortaya çıkmış bişey buna ne demeli :D

neden galatasaray deyince farklı bişi çıkmıyor

Dünya'nın En İyi Teknik DirektörLerinden Birini, Dünya'nın En İyi FutboLcuLarından Birini BeşiktaşLı Yaptık Ya Hani Titrete Titrete GeLiyoruz Ya Medya Boş Durmaz Artık.
Bu da RenkLiLerin İşidir Fakat Birşeyi Unutuyorsunuz Sizde 1 Bizde 1000...
Yıkarım Buraya Arşivi D.ş.k Komasına Girersin :)

Geri