google, adsenseyi free hosta verirmi?

yigitden

New member
Reaction score
0
evet sorum bu
google,adsense reklamlarını free hostlarada verirmi?:eek:

cevabın için sağolda ben pek emin değilim başka konuya açıklık getirecek kimse varmı?

Arkadaşlar ben nedense funpic de ye alamadım ! :(

verilen yer vardır verilmeyen yer vardır örneğin lycos google la anlaşmalıdır ve lycos a adsense reklamı alamazsınız ama googleın anlaşmalı olmdığı yerlere alabilirsiniz

evet veriyor ben sitemynete almistim. fakat tripod gibi sitelere vermiyor cunku onlarda google adsense var.

ben msn space ime aldım werdi google la msn i karşı karşıya getirdim :D

evet arkadaşlar google adsense free içerikli siteye verir ! ;

ama her free içerikli siteye hayır hatta com lu net li domainlere vermez free ye verir

google ye reklam veren kişiler hayır için vermiyor mallarının tanıtımını satılışını yapmak için

be google tasarımı ve içeriği güzel web sitelerini her zaman kabul eder

kardeş saçma bi soru olmuş aslında yanlış anlama yani de :D sen şimdi banner değişimi yapmıyor musun sitende başka sitelerle ya da free ama bol üyeli bi siteye reklamını vermek istemezmisin? ben veririm google da verir bence ;)

Google un reklam vermek için kuralları var eğr siten sağlıyosa verir.

veriliyo simdiye kadar cogu bedava hostta gördüm ama kurallari okumak lazim o host un

dostum vermez mi reklamı ama sitenin tasarımı iyi olacak arkadaşın dediği gibi aynı zamanda sitenin tamamen bitmiş olması gerekiyor.ben banlanmış siteyi tekrar başka free hosta taşıyarak yedirdim google a dizaynı iyi yap sorun olmaz

Adsense hesabı almak istiyorsanız,blogspot.com dan bi blog açın.Adsenseye başvuru yapın.1-24 Saat içinde cevap verirler.

Geri