Google Adsense

MasTerOn

New member
Reaction score
0
Google adsende hizmetinden faydalananlar bir şey soracağım. Bu sistem ne kadar garanti yani parayı kesin hesaba yatıyorlarmı?

Selamlar..

Adsense işine yeni girdim ama daha önceden katılan arkadaşlarımdan biliyorum, hesaba yatırmıyorlar sana çek gönderiyorlar.. Eğer standart taşıma istersen çekin 3-4 hafta içinde elinde oluyor. Express istersen 1 hafta içinde çeki ulaştırıyorlar ancak 25$ falan masrafı var..

Kesinliğine gelince, sen adamlara yamuk yapmadıkça yatıracaklarından emin olabilirsin. İlk önce tümüyle kurallarını oku, daha sonra kurallar dışına çıkma.

Bol Kazançlar..

bu konuyu biraz daha açabilirmisiniz arkadaşlar.yani nasıl oluyo bu olay bi yere üye falan mı oluyoruz?noluyo yani???

www.google.com.tr ye gir orada reklam programlarımız gibi birşey var ona tıkla. Oradan ad-sense yi seç. Üye ol ama verdiğin bilgiler tamamen gerçek olmalı adresine gönderecekler çeki.Sonra birde web siten olacak adam gibi olsun.Google a başvurunca adamlar onaylayacak ve mailine google başvurunuz kabul edildi gibi bir mail gelecek.Sonra reklamları sitene yeleştir kazanmaya başla. Ama sakın hile yapmaya çalışma google çakıyor.Ve hesabını iptal ediyor.Bol kazançlar.

sanırsam bunun için adam gibi bi siteye ihtiyaç var öyle geocities.com'dan gidip beleş site yapıp koymakla olmuyo sanırsam bu

:) kapanan bi kullanıcı olarak soyluorum fazla kasmayın ben gunde 414 $ yaptm 3-4 gun snr mail geldi hesabınız kapatılmıştır die bu yetmio bide sizi sistemden tamamen banlıolar. yani aynı adres + domainle hiç bi şekilde kabul edilmiosunuz. bilginize...

Üye olduktan sonraki ilk 1-2 ay 100 Dolar dan azı postalamıyolar. Sonra ßu zamanla 50 Dolara düşüyor.

adsense bilgi

adsense üye olumak için öylesine bi site yapıp da paraları cebe inndirmekk yooq.adamlar önce inceliyolar siteni beğenirlerse (şartlara uygunsa) kabul ediyolar.hile kullanim diyosanız bu güne kadar bi cok kişi hile yüzünden ban landi (banlanan üye bi daha kesinlikle alınmıyor) ayrıca ben de üyeyim daha para almak kısmet olmadı benim sitemin hiti düşük (gördüğüme söylüyom girin tıklayın diye... ) :( Not: adsense de arama motorunda arattıkdan sonra tıklanan yabancı linklerden iyi para geliyo bilginize...

www.google.com/adsense adresinden detaya ulaşabilirsiniz :alkol:

bilgiler için sagolun arkadaşlar, yeni birşey oğrenmiş oldum

Abiler hakkatten geocities ten alınca olmuyo mu?
peki ya yönlendirden olursa bi mahsuru var mı????Acil cevabınızı bekliyorum.

Merhaba,

Benim bir sorum daha var. 6 aydır sisteme üyeyim. Fakat aynı sayfa içinde birden fazla reklam kodu koyamıyorum. Bu tip siteleri görüyorum. Hem sayfa üstünde , hem sağında , hem altında google reklamları var. Ama ben birden fazla koymaya çalışınca , sadece ilk sıradaki kod çalışıyor. Diğer kodların olduğu bölümler boş kalıyor. Sebebini bilen varmı ?

siten yoksa önce bir site kur sahte tıklamayla hiç bir siteden para kazanamazsın. siten güzelse google den fazlasıyla para kazanabilirsin. (tabi denemek için bile kendin tıklama veya başkasına tıklatrırma)
fakat siten dişe dokunur bir şey olsun ve hiti yüksek olsun

Geri