Google Adsense Proxy Clicker

ecabuk

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
google reklamlarına tıklayan botlardan haberdarım ama kac zmandır arıyorum, fakat bulamadım.Bana pm den yazılımı yollayabilirmisiniz acaba?

Ayrıca bunun işe yaramadıgını soyleyenler olacaktır.Sadece merak ettim,denemek istiyorum.Kendi hesabımdan referanslı başka hesabım var.Eger 100$ a ulaşır da odeme alıcak kadar hesabı kapamazlarsa 200$ gelicek.Kapatırlarsa hiçbir kaybım olmayacak.

Yardımlarınız İçin Şimdiden teşekkürler

türk zekasına bayılsam mı ayılsam mı bilemiyorum. Evet göndersinler adın ve bundan sonra yapacağın her site bloklansın. aferin devam et hoca al bide teşekkür sana

umutsuzca' Alıntı:
türk zekasına bayılsam mı ayılsam mı bilemiyorum. Evet göndersinler adın ve bundan sonra yapacağın her site bloklansın. aferin devam et hoca al bide teşekkür sana

Bende Türk zekasına hayranım ama boyle herşeyi anlamadan konuşanlara değil.
Neyse okuma yazma yada düşünme özürlü arkadaşım benim.Yukarıda da yazdığım gibi. 2.Hesap benim hesabımdan referans alınmış bir hesap.Ayrıca google aynı isimle 2 hesap açtırmaz.bu kadar çok şey biliyorsan bunu da biliyorsundur. 2. hesap bir arkadaşın ama kendisinide pek sevmem.Ben bunu deniycektim. ödeme alırsa ne mutlu hem ona hem bana.Almazsa baba olan birşey yok. Sonuçta bunu gıcık kaptığınız bir siteye de yapabilirsiniz.O siteler bundan nasıl kurtuluyorlarsa,hesap banlarını nasıl kaldırıyorlarsa o da kaldırsın canım kardeşim.

Burada tartışma ortamı yaratmak istemem ama durum bole.Doğru anlayalım, laf atmadan önce 2 defa düşünelim ama sen 5 kere falan düşün...

benden de sana bir teşekkür...

:) buna kasmayın adamlarda sadece bilg.lı analiz olayı değil insanlarda gorev yapıo ne olursa olsn bi şekilde bulup blokluolar. gerçi normal kullanıcıları bile blokladıqlarını gordm hele bide TÜRK'sen ztn takip listelerindesin demektir... fazla kasma derim.. 664 $ ım gitti ...

2 hesabinda kapatilacak emin ol

yaw boyle 100 dolar için bin bir takla atmayi birakin artik o kadar açmısınız,gidin adam gibi kazanin.

işte bunun için yabancı sponsorlar türkleri sevmez hile yaptıkları için :) arkadaşlar hile yapmıyalım hile yapanalrı googleye şikayet edelim sen hile yapacaksın ama google salak deil elbet o hilenin karşılığını alamazsınız

google hızlı para kazanmak istiyorsan.

benım ayzmıs oldugum hitter 3.0 var onu bulursan netten suanda dükkandayım evremiyorum.

o siteye hit yapıyor tekil ama reklam gosterımını arttırıyo.ne kadar cok reklam gosterımı oakdar az tık oakdar oranla para.

mesela 10 gosterıme 1 tık 0.10c ent veriyorsa 100 gosterıme 1 tık 0.50cent veriyor. o sekilde arttırıyor ve google buna hatır demıyor ben kullanıyorum:D 90$ oldu daha dur diyen cıkmadı;)

Geri