Google Adsense icin Click Tracker..

xam

New member
Reaction score
0
Arkadaslar, Elinde baslikta belirtigim isi yapan bi script olan varmi ?
Mesela uye reklama tikladi, kimin tikladigi aninda database'e yazilicak..
Aslinda bunu cok ufak bi kodla (javascript+php+mysql kombinasyonu) ile yapiyorum ama firefox'daki bug yuzunden onfocus olayi calismiyo ama ie ile oluyo ki bana her ikisi lazim, cunku cogu internet kullanicisi artik firefox kullaniyo..

Saygilar.

çok saçma bunu google robotları sen daha çalıştırmadan önce yakalıyor. Ben bunu malesef yaptum :( evet ilk ay güzel bir çek aldım tahsil ettim ama 43.günde gooogle bana ait tüm domainleri bir anda blokladı. yıllardır emek verdiğim tüm sitelerimi kapatmak zorunda kaldım :(

ucuzruylar' Alıntı:
çok saçma bunu google robotları sen daha çalıştırmadan önce yakalıyor. Ben bunu malesef yaptum :( evet ilk ay güzel bir çek aldım tahsil ettim ama 43.günde gooogle bana ait tüm domainleri bir anda blokladı. yıllardır emek verdiğim tüm sitelerimi kapatmak zorunda kaldım :(

adam clicker aramıo hocam yasadışı hiç bi sorun yok. :ban: ama google her yabancı gibi bizi HırsıZ yerine koyup en ufak bi şüphede account u tamamen kapatıo. Bnmde başıma geldi adsense de 4 account kapattılar :!

www.hotscripts.com da bu tracker ın wardı yanlısh hatırlamıosam yada google da aratırsan bulursun. Firefox içinde extra javascriptlerLe bu onfocus olayınıda aşıolar. script in tam adını hatırlamıorum malesef...

ucuzruylar' Alıntı:

Sen ne demek istedigimi anlamamissin, benim 2 senedir google accountum var ve hic kapanmadi, cunku hile yapmiyorum ki yapmasanda kapatabiliyolar.. benim aradigim baska bisey ki kendim yaptim :) sadece 1-2 sorun var o kadar.. ayrica bu benim bahsettigim olay yasak degil..

WildWolF anlamis ne aradigimi :)

google accountum ne demek arkadaşlar biri anlatabilirmi bende google adsenseye kayıt oldum ama nedense hiç para kazanmıyorum :mutlu:

proxy iplerinden erişmeyi de denemeyin, yakaladılar mı kapatıyolar.

ben kendimden biliyim :)

Geri