Gonuldergahi.Net Scripti Nette

dostpartner

New member
Reaction score
0
ilk olarak lxxxxxx da yaınladım
İslami site gibi görünüyorlar ama sesli chatlerinde apo şerefsizinin reklamını yapıyorlardı 1 hafta önce indirdim sitelerini :)

siteyi yedekledim indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız

http://rapidshare.de/files/25929468/yedek.tar.rar.html

itoplam 55 mb arkadaşlar

+ bu scripti yayınlayacak arkadaşlar içinden kürtç içerikleri silmezlerse onlarda güme gider

:hhman:

rica etsem içinden voice4web'in sccriptini çıkartıp upload edebilirmisiniz kotalılar için iyi bir neden oda php

arkadaşım paylaşımın için teşekkürler. fakat bunun şifresini yazmamışsın. ilgilenirsen seviniriz.

kardes eline saglık boole şerefsizlere meydan bırakmamak lazım

Bu Siteyi Senmi HAckledin

Eğer Sen Hacklediysen Şifresini Versene Bu Sitenin zip Şifresi Bende Ama altına Alıntı Yazmadan Kimseye Vermem Kendi HAcklemiş Gibi Gözüküyo Emeğe Saygı Ancak Ozaman Veririm

Kurmak icin..

Arkadaşlar Scriptin tamamını indirdim ve sunucuma yükledim fakat bi kac ayrıntıyı kimse söylememiş indirecek arkadaşlar icin belirteyim ( Bunlar cok önemli ) Bilmeyen arkadaşlar varsa yüklemeseler daha ii .... 1. si arkadaşlar Sesli Panel icindeki (sesli) klasörünün altında fakat tamamen zend ile kitlenmiş bunun icin zend encoderi indirmeniz ve dosyaları encode etmeniz gerekmekte ... Fakat Bunun icin sanırım ücretli sürümünü almak gerekiyor Zendin Cünki ben encode edemedim try versionu etkisiz kaldı.

Encode etmiyecek arkadaşlar icin söylüyorum calıştırmak icin Sunucunuzda Zend optimizerin yüklü olması gerekiyor Zend optimizeri

www.zend.com dan indirebilirsiniz.. Dikkat : İndire bilmek icin bi zahmet üye olun yoksa üye olmadan bi işlem yapamazsınız. zend.com a ;)

Evet Bu yöntemleri yapıpta Calıştıra bilen bi arkadaşım olduysa veya dosyaları Encode edebilen bi arkadaşım olduysa Muhakkak bana bildirsin aslında dosyaları calıştırması önemli değil benim calışmam zendle ilgili önemli olan zendle encodeyi hangi sürümü ile yaptığınız...

Ayrıca Sunucunuz Windows ise Zend sunucuda hata veriyor plesk in veya ftp hesaplarının kitlenmesine neden olabiliyor mümkünse linux ta yapın bu işlemleri.

Eklenti : Birey daha Eğer Sunucunuza Zend Optimizeri Yüklemeyi veya hostcunuza yükletmeyi düşünüyorsanız unutmayın zend optimizerin mutlaka 2.1.0 versiyonundan yüksek bir versiyonu olsun.

Bukadar uğraş :)bu script icin değermi onuda bilmem :D

Saygılar Bybocek

Class Webb TasarıM

Bu scripti kurmaktansa nukeyi kurmayı eylerim :)
Fazlada bişi yok hani
Ama siteyi aşağı alan arkadaşa teşekkürler

Bunu Decode Edebilmek İçin adamdaki (tpl) Uzantılı Dosyalarıda Almak Lazım Çünki Encode Yaptığı Dosyaları TPL UZantılı Kaydediyo Ancak Öyle Çözülebilir Diğer Türlü Zend Direk Php Dosyalarını Tanımıyo decode Etmek İçin

Merhaba arkadaslar sizden ricam bana bu verdiginiz sitenin scriptini elinde olan varsa verebilirmisiniz ben indiremedim silinmis.eger yardimci olursaniz cok sevinirim. msn adresim [email protected] elinde bu scrip olan varsa yardimci olursa sevinirim simdiden tsk ler

arkdaşım link ölü yenileyebilirmisin mümkünse teşekkürler

Link ölü Başka Bir yere Alternatif linkle yaparsan seviniriz...

alternatif link ekleyecekmisiniz arkdaşlar lütfen ellerinde olan arkdaşlar paylaşsın şimdiden tşkler

scripti indiren bir arkadaş yokmu :( okadar kişi görüntülemiş konuyu linki yenileyecek bir arakadaş yokmu

Geri