GOM Player Altyazı Sorunu

volkie_19

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben gom player kullanıyorum...fakat bi sorun var bende...GOM player benim daha önceki açtığım altyazıyı kullanıyo sürekli...o altyazıyı sildiğim halde aynı altyazı hala kullanılıyo...başka altyazı açıyorum ama yinede olmuyo...bu sorunu nasıl çözebilirim...bir de virüs mü girdi bilgisayara yani bunun nedeni o mudur bilen varsa çok sevinirim...çünkü bilgisayara virüs girmişti yakın zamanlarda ve anakartı yaktım maalesef...bi yardımcı olabilcek varsa sevinirim...

Arkadaşım bak şimdi masaüstüne yeni klasör aç, sonra izleyeceğin videoyu ve alt yazısını oraya at ikisininde adı aynı olsun alt yazıyla videonun o zaman hiç bir sorun çıkmaz. :)

Arkadaşım bak şimdi masaüstüne yeni klasör aç, sonra izleyeceğin videoyu ve alt yazısını oraya at ikisininde adı aynı olsun alt yazıyla videonun o zaman hiç bir sorun çıkmaz. :)

arkadaşım aynen dediğin gibi duruyo zaten video yani...isimleri de aynı...zaten problem gom player dan kaynaklanıyo ;)

baska bir film ac baska bir altyaziyi sürükle birak üstüne degismesi lazim olmadi alt+h yap altyazi cikmassa tekrar yap..yada en güzeli sil tekrar kur sonucta free program

Acill Yardımm!!!

Hackhell,acile yardım edersen sevinirim.Gom player'ın son sürümünü kullanmaktayım bundan önceki sürümde çift ses çıkışlı olanları rahatça etkinleştirirken.yeni sürümde etkinleştiremiyorum bu seçenek var ama alt seçenek yok gözükmekte ve mecburen ingilizce izlemek zorundayım.Yeni sürümü yükledikten sonra AC3 filter 1.6 1b'yi yükledikten sonra olabilirmi diye düşünmekteyim ama diğer vlc player da rahatlıkla iki dil seçeneği çalışmakta.Yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...

Teşekkürler arkadaşım ama bende bir çok oynatıcı mevcut zaten ama içlerinde en iyi görüntü kalitesi sunan GomPlayer olduğu için onu tercih ediyorum.Bsp'nin görüntü kalitesini arttırmayı biliyorsan onu da kullanırım.Şu anda mecburen vlc playerı kullanıyorum.O diğerlerine göre biraz daha iyi görüntü veriyor.Neyse yardımlarınızı bekliyorum.Başka bir program niye kullanayım ki,her sorun çıktığında başka bir progam mı kullanayım saçmalık!

Programı kaldırıp yeniden kur. Eğer hala sorun devam ediyorsa BS player ya da KM player kullanabilirsin..

Tam iki kez yükledim kaldırdım.Yine de sağol ama benim tercihim her zaman GomPlayer olacak nedeni ise Blu-ray ripli ve çift ses çıkışlı filmleri en iyi görüntüde GomPlayer yapmasından.Normal bir dvd olsa şimdi bu kadr yardım diye tutturmazdım.Yinede yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Ama sorunuma çözüm bulabilecekleri halen beklemekteyim ,siz sordukça sorunlarla ilgili gözümden kaçan varsa nedir bire için yorgan yakmayı sevmem inadım inat GOmdan vazgeçmicem (Blu-Ray ripli film için).

aynı sorun bende de war birader ya ne takıntılı programmış her filmde aynı altyazıyı gösterio :S kaldırdım tekrar kurdum düzeldi sonra yine aynı şey oldu sonra tekrar kaldırdım tekrar kurdum bu sefer hiç düzelmedi :) benim tahminim mkv uzantılı film sebep oldu buna sende de bluray takıntısı warmış ondan kaynaklanıo olabilir ama program istemio die hep dvdrip mi izlices yani :))

kur vlc sorunsuz kullan kendısı alsın alt yazı fılmle alt yazınında ısmını aynı yap ama unutma onuda

arkadaşlar film ile altyazının isimleri tamamen aynı olsun ve o ikisini aynı klasöre koyun.yani her film alt yazı ile beraber ayrı klasörlerde olsun.o zaman alt yazıyı otomatik olarak tanıyıp görmesi gerek.

ben yıllardır kullanıyorum gom player ı hiç böle bi sorunla karşılaşmadım.

problemi çözdüm derken yine aynısı oldu.

yani farklı bir dizine kurdum ama yine nafile. daha önce izlediğim filmin altyazısını gösteriyor. bu gom player acaba konfigurasyon dosyalarını bir yerlerde mi saklıyor. veya başka bir yerlerde cache dosyları falan mı var?

bu arada şunu yap bunu yap denilen her şey işe yaramıyor.

yardımcı olacak bir var ise çok memnun olurum.

Geri