GoldenFoot : Carlos Monaco Yolcusu..

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Golden Foot'da ilk üçe giren Roberto Carlos, Monaco'ya davet edildi.

Pazartesi gidiyor
Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük uğraşları sonucunda geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos’a büyük onur... Dünya futbolunun en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen ve tek yazılı sponsoru FANATİK olan Golden Foot oylamasında ilk üçe giren Carlos, 1 Eylül’de Monaco’daki gala gecesinde yer alacak. 29 yaşını aşmış ve önemli başarılar yaşamış 10 futbolcu arasındaki oylamada ilk 3’e girmeyi başaran Carlos, Totti ve Buffon ile yarışacak.

Ayak izini bırakabilir
Carlos ödülü kazandığı takdirde, Monte Carlo’daki şampiyonlar geçidinde ayak izlerini bırakacak. Bu bölümde önceki yıllardan Zinedine Zidane, Luis Suarez, Igor Belanov ve Roger Milla gibi futbolcuların da ayak izleri bulunuyor. Ünlülerin ve birçok sporcunun da katılacağı gala gecesinde, açık arttırma ile yapılacak satışlardan elde edilecek gelirin, hayır kurumlarına bağışlanacağı dile getirildi.

Kaynak : Fanatik

Sana Güveniyorum Carlos​

www.yeniresim.com_-_Fenerbahe_Resimleri_-_Roberto_Carlos.jpg

inş. 1. olur da fenerbahcemis reklam yapar

herşeyin en iisi yakışır CARLOS a ...

7_228077_carlos_prens0209_414_232.jpg

Monaco'da düzenlenen 'Golden Foot' (Altın Ayak) ödülünü Roberto Carlos kazandı.

Fenerbahçe’ye büyük onur... Monaco’da düzenlenen ‘Golden Foot’ (Altın Ayak) ödülünü Roberto Carlos kazandı. Türkiye’de sadece FANATİK’in yazılı basın sponsorluğunu yaptığı organizasyonda 40 bine yakın oy alan Brezilyalı yıldız; Roma’dan Totti ve Juventus’tan Buffon’u geride bıraktı. Ödülünü Monaco Prensi Albert’ın elinden alan Roberto Carlos, Monte Carlo’daki Şampiyon Geçidi’ne ayak izini bıraktı. Zinedine Zidane’ın da katıldığı gala gecesinde konuşan Carlos, “Kariyerimi sürdürmemde bana destek olan Fenerbahçe Kulübü’ne, aileme ve çocuklarıma mükemmel bir ev sahipliği yapan Türk halkına ve Türkiye’ye çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
fanatik

Geri