`GoL Sorununun Çaresi Benim`

Fazla kilolarından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan ve 104 kilodan 99`a inmeyi başaran Batuhan Karadeniz, takımla yeni yeni çıkmaya başladığı antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor.

Gbatuhan.jpg

Geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığını ve kendisini tamamen futbola verdiğini belirten genç futbolcu, “Bazı yanlışlar yaptım ve bana verilen bu yeni şansın değerini biliyorum. İdmanlarda her şeyimi veriyorum. Hâlâ kilo sorunum ve kondisyon eksiğim söz konusu. Ancak bunların tümünü aşmaya kararlıyım. Çok kısa bir sürede, her anlamda istenen düzeye geleceğim. Hocam görev verdiğinde de, Beşiktaş’ın gol sorununa ilaç olacağıma inanıyorum. Acele etmiyorum, sabırla çalışmalarımı sürdürüyorum. Ve sıramın geleceği günü iple çekiyorum” diye konuştu.

MiLLet Gider Mersine Konu Gidiyo Tersine (=

pek zannetmiyorum ama hayatımda hiç bu kadar yanılmak istemistim

O şımarıklıklarını bi kenara bırakırsa iyi bir futbolcu. Kiloda vermiş yapar bi şeyler Yeter ki tek alışkanlığı disco olsun.Disko ya gidemedi 104 kiloya çıktı.:) Konuşmasında ciddi haddini bilen kelimeler kullanmış olgunlaşıyor.

sahip olduğun o uçarı havadan kurtulur kendini toparlarsan hem senin için hemde beşiktaş için büyük kazanç olacak.. herşey senin elinde..madem son şans olduğunun farkındasın..göster o zaman kendini..biz seni ayakta alkışlamaya dünden razıyız..

La bu nasıl karışmış :)

Batugol son umudumuz.

2-3 Tane KaşarLa ResimLeri Çıktı Diye FutboL Hayatını mı Bitirsin Adam?
Arda'nın da Zamanında SanaL ALemde Boy Boy FotoLarı DoLaştı Neden Aynı Tepki Ona GösteriLmedi?
Çünkü Arda İyi Topçu, G.Saray Verim ALıyor Kendisinden... Batuhan Henüz Onun Gibi Kendisini İspatLayamadı Diye Bu Kadar Sert YorumLar YapıLmamaLı.
Bu Adamı da Türk FutboLuna Kazandırmak İstiyorsak ÖnyargıLı Davranmayıp Şans Vermek Gerekir.

ArtisLiği bırakıp işinin ve kuLübünün değerini biLirse.
Gerçekten çok büyük işLer yapabiLecek biri. . .

denize düştük yılana sarıldık aslında ama bi rayına girse çocuk iyi işler yapacak aslında..

Geri