Golünü attı şortunu çıkardı.

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde dün İsviçre'yi 1-0 yenen Karadağ'ın golünü atan Mirko Vuciniç, golün sevincini şortunu çıkarıp kafasına takarak yaşadı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

CıngıL Beng'Kaynak'
CıngıL Beng :

Formasını çıkartanı çok gördük bu ilk oldu.... Sonradan şortun altındakinide çıkarıp sevinmesinde....

hocam valla mesaj varmı bilmiyorum ama görüntü gerçektende ilginç hemde ayıp bence tabi onlarda ahlak ve ayıp yok bununda altını çizmek gerek.

Ben hakem olsam bu embesili oyundan atarım, kimse de bişi diyemez. Ne demek yaa. Binlerce insana saygısızlık ediyo, oyun kurallarını da ihlal ediyo.

Ben hakem olsam bu embesili oyundan atarım, kimse de bişi diyemez. Ne demek yaa. Binlerce insana saygısızlık ediyo, oyun kurallarını da ihlal ediyo.

hakemde kuralara göre hareket ediyor kuralda şortunu çıkartan adama kırmızı kart ver diye birşey yoksa hakem birşey yapamaz ki :D sadece cezası sarı kart.:thumbup1:

hakemde kuralara göre hareket ediyor kuralda şortunu çıkartan adama kırmızı kart ver diye birşey yoksa hakem birşey yapamaz ki :D sadece cezası sarı kart.:thumbup1:

Talimatlara göre şort çıkarma durumunda gereken cezanın sarı kart olduğunu sanmıyorum, burada hakem takdir hakkını kullanabilir, ki çoğu kararında böyle yapıyorlar. Kırmızı verebilirdi. Ha şortunu çıkartmışsın ha hakeme parmak atmışsın, hakemin idaresini etkileyen bir durum, karizma bırakmamış:thumbup1:

Talimatlara göre şort çıkarma durumunda gereken cezanın sarı kart olduğunu sanmıyorum, burada hakem takdir hakkını kullanabilir, ki çoğu kararında böyle yapıyorlar. Kırmızı verebilirdi. Ha şortunu çıkartmışsın ha hakeme parmak atmışsın, hakemin idaresini etkileyen bir durum, karizma bırakmamış:thumbup1:

la Fatih senin yorumların var ya:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

tamamda abi orada bir önceki mesajımdada yazdığım gibi ahlak ve ayıp gibi durumlar yok ki :) kırmızı kart vermemesi bence ondandır. onlara göre o komik bir durum :D

hakemde de var aslında bişiler ayıp vallahi binlerce insan o maçı izliyor daha ileri gitmemiş allahtan türkiyede olsa tribünlerden bişeyler yağardı kafasına herhalde ::=)

vay anasını adamdaki sevince bak hattrick yapsa demekki neleri cıkartacak!!

Geri