Öncelikle tüm hachell üyelerine saygılarımı sunarım.Arkadaşlar benim packarbell mx36-009 laptopum var ve üzerinde vista kurulu.Kısa bir süre önce bilgisayarın işletim sistemini değiştirip yerine XP Kurmuştuk.XP DE bilgisayar ilk açlıp windows ekranı geldğinde bilgisayar 5 dk boyunca hiçbir işlekm yapmadı; neyse bizde bunu silip yerine tekrar eski işletim sistemimiz olan vistayı yükledik.Yükledikten sonra, live messengerı açmaya çalıştığımda program açılmadı(program açılmıyordu ama task managerda işlemlerde görülüyordu programın çalıştığı) ,sonra ben tekrar format attım ama yine aynı problemler devam etti.Sonra bilgisayarı kucakladığım gibi okulumuzun IT sine gittim.Problemleri söyledim.Çok sağolsunlar hallettiler , msn e ve diğer programları kullanabildim fakat herhangi bir dosyaya birşey kopyalamak ve taşımak istediğimde ''hedef klasöre erişiminiz engellendi'' demekte(KULLANICI HESABI DENETİMİ KAPALI!!!) ,BENDE TEKRAR FORMAT ATMAK İSTEDİM AMA bir sorun daha ortaya çıktı:vur bilgisayarın DVD önyüklemesini yapmak için kullandığım tuşa bastığımda hiçbirşekilde ne önyükleme için pencere açıldı nede biosa girebildim.Çünkü klavyem daha windows a gelmeden bulunduğumuz o siyah ekranda çalışmıyor....Bunun sebebi ne olabilir..Biraz uzn oldu yazdığım ama bu problemi yaşayan arkadaşlar olabileceğinide düşünerek yazmak istedim.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.İyi günler dilerim
arkadaşlar kimse yokmu?
arkadaşlar kimse yokmu?