300x300 çalışma sayfası açalım color siyah rectangular shape tool aracı ile color # ffad00 kare şekil oluşturalım
Shape1 layerimizi duplacite layer diyerek çoğaltıyoruz ben 6 adet kopyaladım düzgün şekilde ayarladım
Layer görüntüsü
Hazırladığımız shape layerlerimizi seçili hale getirip CTRL+E birleştiriyoruz şimdi tek sıra tek layerde oldu bu layeri copya yapıyoruz duplacite layer
6 tane olacak şekilde aynı kopyalama işini tekrarlıyoruz
Tekrar CTRL+E shape adlı layerlerimizi seçerek birleştiriyoruz devamında
Ctrl+T transform aracını açalım
Hazırladığımız çalışmayı küçültelim
Fitler menü den distort>spherize. Seçelim
Görüntümüz
Fitre uygulamasını CTRL+F kısayol kullanarak tekrarlıyoruz örnek resimdeki şekil’i elde edelim
Ctrl+T transform aracını açalım hazırladığımız çalışmayı küçültelim eşit şekilde olmasına dikkat edelim
Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım
Görüntümüz
Layerimizi kopyalayarak çoğaltalım duplacite layer ardında yön tuşu ile alt tarafa kaydıralım
Görüntümüz
Kopyaladığımız layeri siyah beyaz yapalım Ctrl+Shift+U t desaturate
Transform>distor m aracı ile resimdekine benzer yansıma gerçekleştirelim
Layer Mask uyguluyoruz maks uyguladığımız layere
linear gradient uyguluyoruz
Line shape tool aracı ile çizgi oluşturdum Text yazımı yazdım ardından yazı layerini kopyaladım CTRL+shift+U desaturate siyah beyaz yaptım edit>Transform>flip vertical ile ters cevirdim yön tuşları ile çizginin altına kaydırdım edit>transform>perspective kullanarak ayarlama yaptım yazı gölge layerine layer mask ve gradient uyguladım
Final

Shape1 layerimizi duplacite layer diyerek çoğaltıyoruz ben 6 adet kopyaladım düzgün şekilde ayarladım

Layer görüntüsü

Hazırladığımız shape layerlerimizi seçili hale getirip CTRL+E birleştiriyoruz şimdi tek sıra tek layerde oldu bu layeri copya yapıyoruz duplacite layer

6 tane olacak şekilde aynı kopyalama işini tekrarlıyoruz

Tekrar CTRL+E shape adlı layerlerimizi seçerek birleştiriyoruz devamında
Ctrl+T transform aracını açalım

Hazırladığımız çalışmayı küçültelim

Fitler menü den distort>spherize. Seçelim

Görüntümüz

Fitre uygulamasını CTRL+F kısayol kullanarak tekrarlıyoruz örnek resimdeki şekil’i elde edelim

Ctrl+T transform aracını açalım hazırladığımız çalışmayı küçültelim eşit şekilde olmasına dikkat edelim

Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım

Görüntümüz

Layerimizi kopyalayarak çoğaltalım duplacite layer ardında yön tuşu ile alt tarafa kaydıralım
Görüntümüz

Kopyaladığımız layeri siyah beyaz yapalım Ctrl+Shift+U t desaturate

Transform>distor m aracı ile resimdekine benzer yansıma gerçekleştirelim

Layer Mask uyguluyoruz maks uyguladığımız layere
linear gradient uyguluyoruz

Line shape tool aracı ile çizgi oluşturdum Text yazımı yazdım ardından yazı layerini kopyaladım CTRL+shift+U desaturate siyah beyaz yaptım edit>Transform>flip vertical ile ters cevirdim yön tuşları ile çizginin altına kaydırdım edit>transform>perspective kullanarak ayarlama yaptım yazı gölge layerine layer mask ve gradient uyguladım
Final