Gizli Klasörleri göstermiyor =S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ℓσя∂

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Klasör seçeneklerinden göstere tıklıyorum uygula ve tamam basıyorum yine görünmüyor tekrar açtığımda yine gösterme diyor :S

bilgisayarında virüs var. combofix diye bir temizleme programı var onunla temizlersin

daha yeni format attım =$

Eğer usß ßağLadıysan onDn ßuLaşmıştır .. kavo Diye ßi Virüs Vardı oDur .. Kaspersky kapaLıyken ßnm ßiLgsayrıma da ßuLaşmştı Açıp Tarattığmda ßuLuyodu Ama siLemiyodu .. Nette çözümLer Var Çalıştır k0mutLarı fiLan aMa ßi iŞe yAramadı .. Tekrar Format Atmıştım ..

Bilgisayarınıza Win32 virüsü bulaşmış. Kavo, Amvo...vs gibi adları var. Klasör seçeneklerinde dediğiniz etkiyi gösteriyor. Format attıktan sonra bilgisayarınıza orjinal cdsinden driverları yükleyin, internetten Avira'nın free sürümünü indirip,kurun ve güncelleyin. Bu sayede format sonrasında virüsün tekrar bilgisayara bulaşmasını önlemiş olacaksınız. Format atmak istemezseniz Avira ya da Combofix kullanarak bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz.

alt tarafda verdiğim dosyayı çalıştır karşına çıkan her ekrana tamama basıp geç

İndir

combofix le tarattır sorunun çözülür:thumbup:

tşk ederim bende böyle bir çözüm arıyordum kardeşim.çok işime yaradı.denedim oldu valla sağolasın.

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır.

en basitinden indir bi spyware doctoru sorun çözülür çğnkü aynısı bende oldu

Yöntem1:
1. Başlat > Çalıştır > a gel ve oraya regedit yaz entera bas.
2. Editor de şu yolu izle :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
\Advanced

3.Sag tarafda Hidden yazan degeri iki kere tıkla ve oraki degeri 1 yap.

Yöntem 2:

1.Yine Başlat > Çalıştır > a gel ve oraya regedit yaz entera bas.
2. Şu yolu izle :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL

3. Şu degeri ara “CheckedValue” Bu deger DWORD olmalı eger degilse bu degeri sil .
4. Sag tuşla Yeni bir DWORD degeri yarat “CheckedValue” olarak adlandır (hexadecimal) deger olarak 1 ver

Kesin duzelir ..

http://www.technize.com/?dl_id=6

çok teşekkürler hepinize düzeldi sonunda formata gerek kalmadı =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri