Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne oldugunu bılmıyorum aksam ewe geldım araclardan gizli klasörleri acacaktım ama araclarda saadece eşitle die bisi yazıo nasıl halledebılırım bunu yardım edın
gizli olarak işaretlenen klasörler warya ondan bahsedio ark.
***blu£*** senin durumda çok acaip bişey yawf.ilk defa duyuom açıkçası.ve de bunun olmaması lazım.çünkü o windows'un kendi seçeneğidir ve değişmesi imkansızdır.ama nasıl olmuşsa sende değişmiş.bence bi win'i tekrardan kur
abi aynısı bende oldu fakat benimki win98arkadaşlarada rezil olduk zaten.. senin bilgisayar adi klasör seçenekleri bile yok diolardı)sorunu iki sefer win98 kurdum sonra çözüldü..bide bunun kaynağı acaba ares abinin verdiği winspy programını yanlış kullanıyoruz ondan olabilirmiki acaba çünkü ---blue--da aynı programı kullanıyor fotoda simgesini gördümde.!!
Kaybolmamış
"Görünüm" Tabının Altındadır Orda Klasör Seçenekleri Var Kanka Ordan Yap Senin Ki Nasıl Olmuşsa Yer Değiştirmiş....
Görünüm/Klasör Seçenekleri/...