gizli klasörleri acamıyorum yardım?

GnCFnRBhC

New member
Reaction score
0
ne oldugunu bılmıyorum aksam ewe geldım araclardan gizli klasörleri acacaktım ama araclarda saadece eşitle die bisi yazıo nasıl halledebılırım bunu yardım edın

gizli klasör derken windowsun gizli klasrü mü yoksa bi programmı ??

gizli olarak işaretlenen klasörler warya ondan bahsedio ark.

***blu£*** senin durumda çok acaip bişey yawf.ilk defa duyuom açıkçası.ve de bunun olmaması lazım.çünkü o windows'un kendi seçeneğidir ve değişmesi imkansızdır.ama nasıl olmuşsa sende değişmiş.bence bi win'i tekrardan kur

resımdekı gıbı aracları tıklıyorum ama secenekler yok noldu anlamadım nasıl yaparım yardım edın
resm3ba.jpg[img]

galiba sen gizli kalsörleri açmaya çalışıyorsun :) benim anladıgım kadarıyla

araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/orda gizli dosyaları göster gösterme diye seçenekler var orayı tıkla :)

caps,
parishilton full :)

adamda klasör seçenekleri seçeneği yok olmuş :)

denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm-gizli doyaları göster...

By_GeNcO' Alıntı:
galiba sen gizli kalsörleri açmaya çalışıyorsun :) benim anladıgım kadarıyla

araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/orda gizli dosyaları göster gösterme diye seçenekler var orayı tıkla :)

zaten arkadaş o yolla yapamıyo ki genco . leo nun dediği yöntem belki olabilir

dosyanın adını biliyorsan eğer başlat-arama dan dosyanın adını girerek arattır
+ileri seçeneklerden tüm dosyalarda arayı seçmeyi unutma ;-)

sistem geri yukleme yaptım yapılamadı dedı nedenıde belırsız neyse tesekkurler arkadaslar ılgınız ıcın

abi aynısı bende oldu fakat benimki win98:)arkadaşlarada rezil olduk zaten.. senin bilgisayar adi klasör seçenekleri bile yok diolardı:))sorunu iki sefer win98 kurdum sonra çözüldü..bide bunun kaynağı acaba ares abinin verdiği winspy programını yanlış kullanıyoruz ondan olabilirmiki acaba çünkü ---blue--da aynı programı kullanıyor fotoda simgesini gördümde.!!

bende dusundum bunu olabılır ıyı yakaladın eexh neyse abdest alısnca duzeldı makıne gecmıs olsun :D

evet o şapkalı adamdan kaynaklanıyo:) bana da olmuştu sonra kaldırdım düzeldi
biraz geç kaldım sanırım...

Kaybolmamış
"Görünüm" Tabının Altındadır Orda Klasör Seçenekleri Var Kanka Ordan Yap Senin Ki Nasıl Olmuşsa Yer Değiştirmiş....
Görünüm/Klasör Seçenekleri/...

formatı atalı cok oldu bee bıttı artık daha dıkkatlı oluruz artık

Geri