Gizli Klasörde Sorun Yardım

qweqqq

New member
Reaction score
0
ArKADAŞLAR İLK BAŞLARDA KLASÖR SEÇENEKLERİ DENETİM MASASINDA ÇIKMIYORDU BEN VİRÜS BULAŞMIŞTIR DEDİM VE FORMAT ATTIM ŞİMDİ YİNE BAKTIM ÇIKTI GİZLİ KLASÖRLERİ GÖSTERDEDİM C:\Documents and Settings DE BAKTIĞIMDA KULLANICI ADIIMIN İÇİNDE GÖSTERİYORDU HANİ BU İNTERNETTE İZLEDİĞİMİZ VIDOLARI ORADA GİZLİ KLASÖRÜN İÇİNE FLV FORMaTINDA KAYDEDİYOYA ONUN İÇİN YOUTUBE YE GİRDİM Bİ VİDEO AÇTIM İZLEDİM TAMAMINI BU SEFER YENİDEN AÇTIĞIMDA GÖSTERMİYORDU KLASÖR SEÇENEKLERİNDEN GÖSTER DİYORUM UYGULA DİYİP KAYDEDİYORUM YİNE GÖSTERMİYOR TERAR KLASÖR SEÇENEKLERİNE GİRDİĞİMDE GÖSTERME İŞARETLENMİŞ OLUO BAŞKA GİZLİ KLASÖRLEDE YAPTIM HEPSİ İÇİN GEÇERLİ BEN GÖSTER DİYİP KAPATIYORUM O GÖSTERMEYE GERİ DÖNÜYOR ACABA NE OLUYOR :saskin

isletim sistemi cd-dvd' sinde virus olmadigini biliyorsan porgramlari yukledigin dvd-cd' den tekrar ayni virusu yemis olabilirsin
combofix veya dracula ile guvenli kipte tarattir,sonra regeditten gerekli duzenlemeleri yap

gecmis olsun

kolay gelsin

ArkadaŞim Yİne Format Attim Yİne Ooldu Bİde BŞİ Dİkkatİmİ Çektİ Buna GÖstr Deyİp Tamam DedİĞİmde Sayfalar Yenİlenİyor Mesala Youtubede MÜzİk Dİnlİodum Bunu YaptiĞimda Sayfa Yenİlendİ Kafayi Yİcem Ya En Sonunda D Yede Format Atcam OlacaĞi O

tum hdd'lere format atmiyor musun?:eek:ha

eger ki diger bolumlere atlayan indirilen ve tarama esnasinda bulunamayan bir virusse istedigin kadar format at bir farklilik olmaz:D

komple format at derim,

tum hdd' leri sifirlamanin guzel sonuclari;

onceki isletim sistemi ile ilgili veriler silinir,
makine daha verimli calisir,
en onemlisi diger diskteki viruslerden de kurtulursun
....
...
..
.
.
kolay gelsin

Geri