Gizli Dosylarım

asii genç

New member
Reaction score
0
Beyler Ben Klosörlerimdeki gizlediğim gizli dosyları bir türlü ulaşamıyorum klosör seçeneklerinden gizli dosyları gösteri işaretliyorum uygula diyorum sonr yeniden eski haline geliyor. Hatta Ayarları bile sıfırladım gene aynı acaba nedeni ne olabilir Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum:vur

buyur arkadaşım bu işine yarayacak
klasör seçeneklerinden gizli klasör ve dosyaları gösterme yi seçmiştim bugün göster yapıp uygula yapsamda yine girince göstermede kalıyor
ve gizli klasörleri göstermiyor diyorsanız böyle probleminiz varsa
aşagıdaki dosyayı indirip içinde yazan yeri 2 kere tıklamanız yeterlidir

http://rapidshare.com/files/15147421..._problemii.rar

RAR ŞİFRE:www.kralwinston.com
benim tarafımdan denenmiş ve uplod edilmiştirr

Paylaşımlarınız İçin Teşekkürler... İki Yöntemi de Deniyeceğim..

buyur arkadaşım bu işine yarayacak
klasör seçeneklerinden gizli klasör ve dosyaları gösterme yi seçmiştim bugün göster yapıp uygula yapsamda yine girince göstermede kalıyor
ve gizli klasörleri göstermiyor diyorsanız böyle probleminiz varsa
aşagıdaki dosyayı indirip içinde yazan yeri 2 kere tıklamanız yeterlidir

http://rapidshare.com/files/15147421..._problemii.rar

RAR ŞİFRE:www.kralwinston.com
benim tarafımdan denenmiş ve uplod edilmiştirr

Verdiğin Link de Hata Var Linki Düzelte bilirsen Sorunumu Çözebileceğim...:victory

Aynı sorun bende de var gizli dosyaları göster işaretliyip tmm diyorum ama göstermiyo eski haline donuyo yıne
---------------------------------------------
edit::

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

linkten combofix'iindirip sorunu duzeltebılırsın. ben duzelttım
antıvurus programını kapatıp çalıstır bazı eklemelerı ve duzeltmelerı saldırı olarak algılıyıp ızın vermıyo

:) :) hiç onlarlaa uğraşmay gerennnnnkkk yokk dostum bu kıyağımıı unutma

sunları uygula % 100 halllolur o sıkıntıı virus programı da neymıss
:)):durdurun

başlat --- çalıştır... regedit de
HKEY LOCAL MACHINE\software\microsoft\windows\curretnversion\explorer\advanced\folder\hidden\showall

bu anahtar altındaki CheckedValue anhtarını sil yeni bir dword anhtarı olustur adını CheckedValue yaz ve butun dosyalarr açılsınn kardesıımmm olmazsaaa :vur:vur:vur beniiiiiiiiiiiii

sunları uygula % 100 halllolur o sıkıntıı virus programı da neymıss
:)):durdurun

başlat --- çalıştır... regedit de
HKEY LOCAL MACHINE\software\microsoft\windows\curretnversion\explorer\advanced\folder\hidden\showall

bu anahtar altındaki CheckedValue anhtarını sil yeni bir dword anhtarı olustur adını CheckedValue yaz ve butun dosyalarr açılsınn kardesıımmm olmazsaaa :vur:vur:vur beniiiiiiiiiiiii

Vallahi dedini yaptım ama gene aynı gizli dosyların hiçbiri gözükmüyor :(

Vallahi dedini yaptım ama gene aynı gizli dosyların hiçbiri gözükmüyor :(

combofix i indirip yap olcaktır. !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD'lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

Amvo.exe'nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda "Gizli" durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra "Klasör Seçenekleri > Görünüm" bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

Amvo.exe'den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix'i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız "Güvenli Kip"te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere "Evet/Yes" diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:'nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

--------------------------------------

:AÇIKLAMA :

combofix i indirip yap olcaktır. !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD'lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

Amvo.exe'nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda "Gizli" durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra "Klasör Seçenekleri > Görünüm" bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

Amvo.exe'den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix'i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız "Güvenli Kip"te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere "Evet/Yes" diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:'nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

--------------------------------------

:AÇIKLAMA :

Programı kurdum yazılandakileri de yaptım Virüs programlarını filan kapattım ama programı açarken bu Eror msj gösteriyor..

Acaba Son Versiyonumu istiyor ?
:vur

sayfaya gir biraz asagı indirdiğinde download LinkLerini görüceksin..

SDFiX Download
http://downloads.andymanchesta.com/RemovalTools/SDFix_ReadMe.htm

kuLLanımı:
* Aracı çalıştırın ve değişiklik yapmadan C:\ dizinine açın.

* Bilgisayarınızı -açılışta F8 tuşunu basılı tutarak- güvenli kipte açın.

* C:\SDFix dizinindeki "RunThis" dosyasını çalıştırın. Tarama yapabilmek için ekranda "y"e basın.

* Taramanın bitmesini bekleyin. Bittiği zaman "Enter"a basın. Bilgisayar normal modda açılacak ve kısa bir tarama daha yapacak.

* Sonuç olarak size bir rapor dosyası verecek. "C:\SDFix\Report.txt"

* Sonra pc yi baştan başLat... Bu kadar :)

Not: Bazı antivirus yazılımları bu aracı riskli yazılım olarak görüyor. Bu zararlı demek değildir. Güvenle kullanabilirsiniz.

bendede bu sorun var bakalım eve gidim pc ye yazdıklarınızı bi uygulayayım ne olacak...

* Autorun.vbs Hatası, C ve D sürücülerinde birlikte aç sorunu (autorun.*, ...)

* Gizli Dosyaları ve Klasörleri Gösterememe Sorununun Çözümü (amvo.exe, ...)

Çözüm :

1.Adım:
flashhr7sh1.png
Flash_Disinfector aracını masaüstüne indiriniz.

* İşleme başlamadan önce güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak kapatınız.

* Virus olma ihtimali olan USB beleklerinizi bilgisayara takınız ama açmayınız.

* Dosyaya çift tıklatınız.

*
Çıkacak uyarıda
"Tamam" tuşuna basınız. Masaüstü kısa süre kaybolacak.

*
İşlem bittiğinde çıkan uyarıda "Tamam" tuşuna basınız. Masaüstü geri gelecek.

NOT: Flash_Disinfector C, D ve diğer sürücülerde ayrıca takılı ise taşınabilir aygıtlarda silinmeye karşı korumalı autorun.inf adında bir klasör oluşturur. Bu klasörün içinde "lpt3.This folder was created by Flash_Disinfector" adında bir dosya vardır. Ayrıca 0 bayt boyutundadır. Yani diste yer kaplamaz.
Bu klasörün amacı autorun.inf özelliğini kullanarak diske yazılan zararlılara karşı tedbirdir. Silmek normal yollar ile mümkün değildir yine de isterseniz silebilirsiniz ama güvenliğiniz açısından silinmesini tavsiye etmem.

2.Adım:

logoif2vm1.png
Doctus Özel Onarma Aracını buradan veya buradan indiriniz.

* Arşivden masaüstüne çıkartınız.

* Tüm dosya ve klasörleri kapatınız.

* Çift tıklayarak çalıştırınız. Herhangi bir tuşa basarak devam ediniz.

* Çıkan uyarıları onaylayınız. Masaüstü kısa süre kaybolacak. Bekleyiniz.

* Herhangi bir tuşa basarak devam ediniz.

* Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.

[ ALıntı ]

Geri