gizli dosya ve klasörleri göremiyorum

waterbrave

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorunum gizli dosyaları göremiyorum araçlar klasör sençenekleri gizli dosyaları göster diyorum ama göstermiyor tekrar gizle çekini işaretliyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Aynı şey benimde başıma geldi format attım. Virüs bulaştığı için bunu yapıyor

benimde basıma geldi ne kaspersky ne avast ne de baskası virusu silemedi xp yi üzerine kurdum yani "onar"dım yarı format işte..... anca oyle duzeldi

kardeşim bende de aynı sorun vardı nette araştırmadığım yer kalmadı sonunda format attım başka çözüm yok gibi

formattan başka çare yokmu bu na acaba.. klasörlere ulaşıyorum ama neden sistem bozuk calışsın

değişik parazit programlaıyla taratman lazım o zamn Benim önerebileceğim hiren's boot'tur9.1 İçinde mcAfee,Ad-aware,Spaybot,rootkit,F-Prot gibi parazit Programları vr belki bir yarar yada bunun gibi değişik Progrmlar kullan derim Pc Kafasına göre takıldımı bende bunla taratıyom bazen buluyo bende senin gibi kaspersky avast falan kullandım açıkcası pek memnun olduğumu söyleyem ingilizcem iyi olsa yada türkçe çevirleri genell kullanımla ilgili yerleri değilde tüm ayraları içerse BitDefender İnternet Securty kullancam çok iyi diye biliyorum dedğim tüm programlar sitede mevcut dostum arat bulursun

gizli dosya

klasor secenekleri---genel---varsayılanları yukle bi dene bence
görünümde de tüm klasorleri sıfırla var bu da işe yarıyabilir bence kolay gelsin
format kesin çözum ama bunlara bi bak

dred' Alıntı:
klasor secenekleri---genel---varsayılanları yukle bi dene bence
görünümde de tüm klasorleri sıfırla var bu da işe yarıyabilir bence kolay gelsin
format kesin çözum ama bunlara bi bak

kardeş dediklerini yapmıştım yapmadığım bir format kaldı onuda bugün yapacağım başka çaresi yok herhalde ama merak ettiğim bu virüsün ismi cismi nedir?

Aynı olay bendede war format attım 50 kere düzelmedi :S

Aynı olay bendede war beyler bu kesin format isteyen bi problem değil hatta bana göre çok ufak bi sistem onarması yeterli olur ama olayı bende çözemedim bu olayı büyütmeye hatta formata taşımaya gerekyok ztn bügün burda cevap bulamamızın nedeni başımız sıkışınca format atmaktan oluyor biraz araştırıp çoğu şeyi format olmadan halledebiliriz tabi benim düşüncem ...

Geri