Gizli dosya ve klasörleri görüntüleyemiyorum. Yardım plz.

Lost_

New member
Reaction score
0
Selam, öncelikle direk konu açmıyım diye windows yardım konusuna girip baktım. Çünkü ayrıca açılan başlıklar silinecektir diyordu. Fakat gördüm ki orada açılan konulara cevap yazılmıyor veya çoook geç cvp verilmiş. Bir de yazılanlar anlaşılmıyor ztai k yerine q ş yerine sh vs vs yazılmış herneyse.

sorunum şu; klasör seçeneklerine girip gizli dosya ve klasörleri görüntüle seçeneğini aktive ediyorum uygula, tamam diyorum fakat olmuyor. seçeneklere girip baktığımda aynen "gizli dosya ve klasörleri gösterme" seçeneği seçilmiş halde duruyor. kaç kere denedim aynı. kendi gizlediğim dosyaları bile tekrar görüntüleyemez oldum :saskin ancaw windows'un arama özelliğinden "gizli ve sistem dosyalarını da ara" diyerek buluyom kendi dosyalarımı :utan nasıl düzeltebilirim bunu, saygılar..

Başlat - Çalıştır - Regedit
Şu Dizine Git;
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced
Anahtarına gel ve sağ tarafta ;
"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.

sorun çözüldü

bilgisayarında büyük bir ihtimalle virüs var. gbd2'nin dediğini yap sorunun çözülür. süperhidden bulamazsan CheckedValue'yi tıkla ve oradaki DWORD'taki sıfır olan değeri bir yap.

amvo.exe virüsü vardır kesinlikle.

Cevaplarınız Için Teşekkür Ederim Arkadaşlar, Ama Denileni Yapsam Da Düzelmiyor. Daha Doğrusu Bu Anahtarları 1 Yapıyorum Fakat Aynı Yere Girdiğimde Yine Eski Halinde (1,0 Veya 2) Olarak Kalmış Yani Değilmemiş. Heralde Virüs Var. Halbüsi Yeni De Format çekmiştim. Ama Saolun Gene De..

Senin b.sayarına amvo.exe isimli virüs bulaşmış. Temizlemek için Combofix isimli bir program var, onunla taratman lazım, icabına bakıyor. Google'dan arat bulursun.

sağolasın kardeşim, dediğin programla sorun çözüldü ;)

Ben spyware ve registry fix programı ile aratmış ve onarttırmıştım.Bide xp ile onarma çektim düzldi :)Formata gerenk kalmamıştı.

Geri