Gitar Akorları

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Sanırım isteğimiz bu şekilde bi bölüm açılarak gerçekleştirildi tşkler e bende sözümü tutuum ve konu sabitlenirse daha ii olur diorm ve akorları yayınlamaya başlıorm:D
6.CADDE-SABUHA

D Bb

bırakıp gitme dedim

D Bb

beni terketme dedim

D Bb

sabuha çok bekledim

D Bb

haber bile vermedin

D A

vicdansız sabuha

G A

sabuha sabuha

GRUP 84-AYRILIK

Am G F Em

Gördün mü bak bizden ötesi de varmış

Am G F Em

Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış

Am G F Em

Kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla

G F G F Em 2

Göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha

Am G F Em

Yar ellerin nerde ya beni de götür ya da gitme

G F G F Em 2

Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle

Am G F Em

Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde

Am G F Em

Anılar birer birer batırır hançeri kalbime

Am G F Em

Kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla

G F G F Em 2

Göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha

Am G F Em

Yar ellerin nerde ya beni de götür ya da gitme

G F G F Em 2

Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle

yalnız akorların olduğu satırlar birleşior ve düzelmior buna nasıl bi çözüm.....:(

isterseniz dosya olarak atıım siz bilirsiniz bana hepsi uyar

kardesim akorların birleşmemesi için aralarına ............böle böle nokta koy ben öle yapıyorum..sporunu bu coözuyo ama baya bi ugrastırıo adamı

o o o o zamn bi sürü vakit ister rapidleyip koyalım ne dersin?

kardes cok ii olur ama benim net uctu modem arızalandı ben cafedeyim..net gelince ben de bakarım senin eklemediklerin varsa onları koyarım..bi katkıda bizden olur

selamlar

merhaba illuminati,
ben de akor eklemek istiyorum
nasıl ekliycem? bi yardımcı olursan sevinirim

kardeşim ekle tabi ya yani bölüm unutuldu die üzülüodum ekleyin kardeşlerim burası gitar aşıklarının yerdir her türlü paylaşımı yaparız.. .

dosyayı www.rapidshare.de ye at ordan linki al buraya yapıştır. . .

Dostlarım bi şey sorcam ya bu verdiğiniz akorların hangi ritimle çalınabileceğini nasıl anlayabilirim?

ya dostum ritimlerini sen çıkarcan artı şarkıya cover yapabilirsin ben bilemem onu sen belki yavaş sölersin hızlı sölersin ona göre ritim değişir ama genellkile günümüz parçaları 2-4 lük üzerine kurulu haberin olsun. . .

slipknot - vermillion part 2 akorlarini verebilcem hic bir yerde yok ta sen de var sa iyi olur

derslere baq diorum sana

bide varya çok çalışman lazım yani ilk başta 1 hafta falan kağıt üstünde çalışıp parmaklarınla antreman yap daa sora gitara geç ama direk gitar ve kağıt çalışmaya başlarsan yavaşlatırsın önce beyninde canlandır tammı pembetarantulacığım:D

ha yaz tatilimi bodrumda beleşe getirirsen sana 3 ay beleş ders veririm orda baq bu fırsat kaçmaz (tabi bide birilerini ayarlarsın artık sevdiğimizden hayır yok:))

Geri