Giray: Şans bulursam mahcup etmem

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Egemen'in cezası nedeniyle Trabzonspor'un Kocaelispor ile oynayacağı maç için forma şansı doğan Giray, teknik direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.

38230.jpg

Geçen hafta Kayserispor maçında Egemen'in kırmızı kart görmesiyle Kocaelispor maçında kendisine forma şansı doğan Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Giray, bu şansı iyi kullanacağını ifade etti.

Giray kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şu ana kadar bordo-mavili forma altında 2 lig ve 2 kupa maçında görev aldığını belirterek, ''Yedek kaldığım dönemde kendimi hiç bırakmadım. Kendimi sürekli oynayacakmışım gibi hazır tuttum. Çünkü elime geçen fırsatı iyi değerlendirmem gerekiyor. Yedek kalmanın beni çok hırslandırdığını söyleyebilirim. Futbola açım. Formanın değerini iyi biliyorum. Hocamın görev vermesi halinde elimden geleni ortaya koyarak kendisini ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum'' dedi.

Sezona çok iyi sonuçlar alarak başladıklarını dile getiren Giray, ''Zaman zaman bazı sorunlar yaşasak da bu son derece normal. Çünkü her maçı kazanacaksınız diye bir şey yok. Üstelik ligimizin kalitesi de arttı. Her takım birbirini yenebiliyor. Rakibimiz pozisyonundaki diğer takımların da aldığı sonuçlar ortada. Bu nedenle kendimizi başarılı buluyorum'' değerlendirmesini yaptı.

Son iki haftada karşılaştıkları Sivasspor ve Kayserispor'un iyi takımlar olduğunu kaydeden Giray, ''Biz her iki takıma karşı iyi futbol oynadık. Özellikle Sivasspor maçında çok pozisyona girdik. En kötü ihtimalle 2-0 kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Kayserispor'u da yenebilirdik. Ama olmadı. Beraberliklerle sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Bu sonuçlar bizim kötü veya duraklama döneminde olduğumuzu göstermez'' diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
3 Aralık 2008 Çarşamba

Giray gibi defans mı var.Sorun yaşamayız.

Giray ın Egemeni aratmıcani eminim

Geri