Ghost ?

osmangfb

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Toshiba A300-15D kullanıyorum.bilgisayarım Vista.internette sık sık ghostu duyuyorum..acaba ghost vistada da çalışır mı ve hangi sürümünü tavsiye edersiniz bana..

sata driverlerde norton ghost 11-12 sürümler çalışıo dostum ama biraz önbilgi istiyor

denemedim elimde vistalı makina yok. bence dene eğer internetin kotalı değilse bişey kaybetmezsin

ben vistada denedim sorunsuz kullanıyosun nortn ghost 8 bile kullanıyosn : ) onda sistem yenısıne gore daha farklı oldugundan yedkleme dha kolay.. ama vistada cok yer kaplıyor... o yuzden temız windows al programları kurulu iken ghost alırsan 20 gb fln bı ghost alırsın :D

ben denedim gjost 14 açılışta bile vista açılır gibi açılıyo fakat bişey soriym ben imajı dvd'ye çekme imkanımız yok mu illa diğier disk bölümüne çekmek zorundamıyız

ben vistada denedim sorunsuz kullanıyosun nortn ghost 8 bile kullanıyosn : ) onda sistem yenısıne gore daha farklı oldugundan yedkleme dha kolay.. ama vistada cok yer kaplıyor... o yuzden temız windows al programları kurulu iken ghost alırsan 20 gb fln bı ghost alırsın :D

bu 20 gb yi bir cd ye mi atacağım,yoksa bilgisayarda mı kalacak anlamadım
eğer bilgisayarda kalacaksa o 20 gb,hiç sorun olmaz..640 gb yer var :D

cd yada dvd sorunlu olabiliyor
ben yapamadım
ama hdd partitionlara ayrılmışsa c den başka bir bölüme kaydedersen
yükleme kolay oluyor

anladım..teşekkür ederim..bir soru daha sorayım
640 gb harddiskim 3 e bölünmüş durumda. C D ve DATA(F) diye..
data ya girdiğimde 4 GB lik HDDRecovery klasörüyle karşılaşıyorum..acaba bu klasör nedir,ghost u alınmış mı önceden

Geri