GFB_HackHeLL en fanatik taraftar yarışması başlıyor !!

black06

New member
Reaction score
0
GFB_HackHeLL en fanatik taraftar yarışması başlıyor !!
vy3z8p.jpg

Ve yarışmamız başlıyor millet.
Yarışmaya katılmanız çok kolay.Öyle ikametgah kağıdı Son 6 aya ait elektrik su faturasına gerek yok.Sadece GFB_HackHeLL teame üye olmanız yeterli olacaktır.

Yarışmaya istediğiniz herhangi bir fotonuzla katılabilirsiniz.Katılım için 2 resim kullanabilirsiniz ama en fazla 2 resim olacak ve kendi çekmiş olduğunuz bir resim olacak.Photoshop kuralını kaldırdım çünkü bu programı herkes kullanamıyo.

Resimleri çekip hazırlamanız için 14 günlük bir periyodunuz var.Yani 14 gün süreniz var.[30.07.09-13.08.09 tarihleri arasında.]Peki resimler nasıl olacak?

Resimler evde kendi çektiğiniz resminiz olabilir stada çekildiğiniz resim olabilir yani sizin yaratıcılığınıza kalmış bir şey.İsteyen formasını giyip sade resmi çeker koyar isteyen arkasına bayrak asar atkı şapka bere ne bulursa geçirir elinede bi bayrak alır öyle çekinir bu konuda serbestsiniz.

10 gün sonunda resimleri anket yöntemiyle oylamaya sunacağız tabi bu oylama herkese açık olacak.Yani diğer takımlardan olan arkadaşlarda beğendi bi resme oy verebilecek.Tabi ortalığı karıştırıcı aşağılayıcı mesaj atanlara da gereken yapılacak.Oylama 3 gün sürecek.3 gün sonunda sonuçlar açıklanacak.

Renkli görüntülerin ortaya çıkacağı ve eğleneceğimiz bir yarışma olacağını düşünüyorum.

1.ci olan arkadaşa Paris Hilton’la birlikte çekilişsiz kurasız 1 hafta Rusya tatili hediyemizdir:D:D:D

Herkese başarılar diliyorum.Hadi Kolay gelsin.

10 gün sonra konulacak resimler dikkate alınmayacaktır.10 güne kadarda bi resim çekilirsiniz heralde:D

Herkes saçını jöleleyip çok yakışıklı olsun sahneye çıkıyoruz çünkü:D:D

Herkese başarılar..=)

GFB_HackHeLL Team

23s6e8p.jpg

2luc2g5.jpg

BöyLe Bir Konuyu Dünde Gördüm Sanki

O farkLıydı dai =)

Neyse Pazar tesi ekLeyeceğim fotoğrafı =)

Konu Sabitte. . .
YapıLsın Diyen arkadaşLar göreLim fotoğrafLarınızı =)

Siz bi resimleri koyunda ödül kolay=)

Dai şu maçtaki fotoLara uLaşamıyorum.Arktan aLayım direk koycam :goz:

Herkes katılsın yaa.Değişik birşeyler yapalım bi farkımız olsun herkesten =)

rmkaw2.jpg

Terso Kalsak Deplasmanda
Saldırsak BENZİNCİYE
Gülmesede Bu Yüzümüz
Ağlasakta Her Gece
Nezareterde Yatsakta
Elimiz Ters Kelepçe
Senden Vazgeçmeyiz
Biz FENERBAHÇE
(Denizli Deplase)

2rw2sfk.jpg

17.10.2008 Kocaeli Deplasmanı
8 Saatlik Yol Çekilen Çile 90+5 de Semih Şentürkün Golü İle Muhteşem Biten Gece - 41 Numaralı Koltuk Kocaeli Hatırası :)

Geri