Geyik & Mizah

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar sitenin yeni hali güzel olmuş. Benim adminlerden bir ricam var. Yani bir öneri. Geyik & Mizah bölümünün adının değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi bu nerden çıktı diyeceksiniz. Psikolojide en önemli kavramlardan biri 'ilk izlenim' yani ilk görüştür. İlk neyi görürse öyle düşünür insanlar. Sitede gezinen üyeler o alana girmek istediğinde direkt olarak 'GEYİK' kısmına odaklanıyor. 'Geyik' terimi artık kalıplaşmıştır ve akıllarda kötü yer etmiştir. Oraya sadece 'Mizah' adını ya da 'Mizah & Eğlence' adını koyarsak faydalı olur diye düşünüyorum çünkü mizah insanları düşünmeye ve tartışmaya sevkeder. Bunun yanında insanları eğlendirir. Mizah işte bu yüzden insanları güldürür. Sırf ordaki 'geyik' yazısı yüzünden üyeler 'geyik' yapmaya başlıyor ve seviye düşüyor. Önerimin dikkate alınacağını umuyorum. Sadece bir öneri:melek

güzel bi öneri ama geyik mizahın da dediğin gibi kalplaşmış bi yeri var. senin dediğin gibi ismi değişsede yine de insanların geyikten vazgeçeceğine inanmıyorum.

bence gereksiz zaten geyiğin ne olduğunu bilmeyen adam espiriyide anlayamaz;)

yaw bırakın geyiği şimdi :D bu siteye kimse geyik yapayim diye gelmiyodur heralde.gerci guzel bi yaklasim ama yinede geyik :D

dai siteye ilk defa giren birinin geyik kelimesini görünce boynuzlu bi haywanı aklına getirmesi için ya panter emel hayranı olması lazım yada ormanlar kralı tarzan.geyik,mizahla özdeşleşmiş bi kawram.hadi hepsini gecelim sen hiç geyik muhabbeti yerine mizah muhabbeti diyen birini gördünmü ???

Gereksiz Bir Ayrıntı Kaç Senedir Herkes Orayı Geyik & Mizah Olarak Benimsemiş Durumda Zaten...

Ayrıca Bunca Zaman Geyik & Mizah Bölümünün Mantığı Orada Koca Bölümde Sacede Geyik Çevrilicek Diye Anlaşılıyorsa Zaten Söylenicek Fazlada Bişi Yok Bu Konuda... (Genel Konuşuyorum Kimse Üzerine Alınmasın Lütfen Örnek Olarak Diyorum Sadece)

Ben her türlü fikre açığım arkadaşlar. Sadece bir öneriydi. İlgilendiğiniz için sağolun.

oLsada oLur oLmasada :p
bazı arkadaslar gereksiz demis. bazı sabit fikirli insanlar kafasına geyik diye kazımıs.
tabi haklılar eğlence & mizah olduğunda geyik ismi yok diye girmicekler sanırım ..

yeniLiklere acıq bir insan oLmaq önemli olan. gereksiz deyip yorum vermek değiL.
gereksiz diyerek öneri veren bir kisinin moralini bozuyor gibi düsünüyorum..
olabilir yada oLamaz gibi yazmak en güzeLi bence .. :goz:

siteye geyik yapmak için giren arkadaşlar var...neden geyik yapmasınlarki...

gereksiz :p

aL birini vur öteKine .. gereksiz oLan sey beLLi diye düsünüyorum ..
degiSmesin uLa ..

Komik $eyler OLarak Değiştirilebilir..

Geri