Müzik böLümü A.Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
''Muzik HaberLeri'' we ''Dj'Lere ÖzeL PayLaşım'' BöLümü 'ne AdayLıqımı Koydum..

Hady BakaLım... :sigara:

Ayırca Diqer Mod oLduqum SiteLer Konusunda..

Biri KaRma'nın Diqeri SıpA'nın Sitesi.. 2side HH'de NormaL üye oLarak Sorunsuz BişekiLde Dewam EdiorLar..​

oyum senindir dostum.. o bölümün moderator ü var ama pek aktif olduğu söylenemez.. 2 ay siteye takılmadık diye moderatorluğumuzu almıştılar zamanında..:).. o bölüme pasif olmayan bir mod lazım.. bununda sen olmaman için hiç bir sebep göremiyorum.. +1

eee.zamanı geldi artık dimi?O kadar yardımdan o kadar paylaşımdan ve bilginden sonra elbetteki sen...
Kaç tane artı istiyosan vereyim dostum.;]

ehue tutamadın gene kendini dimi deer ee o arşivden sonra senden başkasına da yakışmaz + kaç lazımsa..

başka forumda mod oldugun sürece burada mod olamayacağını biliyorsun, ilgilenebilicekmisin sonucta yönetim karar versin

ben oy kullanmıyorum

ne kadar müzik hakkında rengi belli de olsa adaletli davranıcağını ve müziğin evrenselliğinden sasmiyacaını biliorum + diorum

başka forumlarda ne olduun,ne olacaın beni ilgilendirmez.

burada,gayet ii gidiyorsun..;)aDaLetinden zaTen şüPhem yok..iSattistikLer de gusel olduğuna göre yapçak bişey yok dEER..

limitSiz aRtı...

-1 pişmen lazım...

hayırLI OLsun vede $uanda başqa sitede smod oLupta mod oLanLarda war =)

benden +1 cıqmıoSUN Ordan

Benden de Tam Destek +1

Sitenin Demirbaslarındansın Çok Aktif bi uYesin +1905 Derim

εگмεя' Alıntı:
hayırLI OLsun vede $uanda başqa sitede smod oLupta mod oLanLarda war =)

benden +1 cıqmıoSUN Ordan

Burda birisi sıfırdan adaylık koyuyor. Daha önce yönetimde olmayan...

Senin bahsettiğin şahıs chukies ve o uzun zamandır bizimleydi, sonradan başka biyerde smod oldu ve KENDİ İSTEĞİYLE BIRAKMAK istedi.

[Bırakıp bırakmamasına karar vermek adminlerin insiyatifi]

Umarım aradaki farkı anlamışsındır.

Not: Sadece benim yazdığım duruma atıfta bulunduğun için yazdım. Atıfta bulunacaklar Pm le atıfta bulunsun.

Ve DeeRpArTy eğer mod olursa işini iyi yapar onda şüphem yok

Eğer biraz daha olgun olmaya çalışırsa zaten destekleyeceğimi kendisi biliyor.

ahahah ben chuckies aqlıma biLe qelmemişti odamı smoddu :):) yani warYa.. .... neyse ben yorumumu yaptım eLeştirmeq yada eLeştirmemeq sizlere düşmes sanırım =) neyse iyi forumLaR

εگмεя' Alıntı:
ahahah ben chuckies aqlıma biLe qelmemişti odamı smoddu :):) yani warYa.. .... neyse ben yorumumu yaptım eLeştirmeq yada eLeştirmemeq sizlere düşmes sanırım =) neyse iyi forumLaR

PM yazın dedim cevap verecekseniz ama kime diyorum..

o bahsettiğin şahısda eskiden beri yönetimdeydi.

Fazla Söze Gereq Yoq Kardeşim + Hayırlı Olsun (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri