Geyik & Mizah & Eğlence mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akifb

New member
Reaction score
0
Hackhell'de Geyik & Mizah & Eğlence forumun'da modluğa adayım yorum ve görüşleriniz için teşekkürler.

ßişeyLer Yazıcaktım Vazqecmıstım,Taki Frinqeye Cevap Yazana Kadar.. Mod oLmaya Düsünüyorsun [ ŞuanLık Sadece DüsünmekLe Yetınırsın ] Fakat Konuna Yazana Cevap Veriyorsun Garip ßi DiLLe.. Mars'tanmı GeLdin HackheLLe Yaw..

Ayrıca Geyik & Mizah & Eğlence Forumunda DeqıL,Geyik & Mizah & Eğlence ßöLümünde oLmasın O.. (=

1 akıllı senmisin :gulumseCocuk: kimsin sen ya haberim var ondan

Kimmişim ben? İnsanları bilgilendirmek ukalalık mı oluyor? Sırf laf olsun diye birşeyler yazardım ama yazmadım.Geyik & Mizah & Eğlence bölümünde sadece 8 konun var.Senin ki düpe düz emeklemeden maratona katılmak olmuş.

Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir..

Sanırım bu yeterlidir.Ayrıca saygılı ol ve sana tavsiyem uslubuna dikkat et!!!

Kimmişim ben? İnsanları bilgilendirmek ukalalık mı oluyor? Sırf laf olsun diye birşeyler yazardım ama yazmadım.Geyik & Mizah & Eğlence bölümünde sadece 8 konun var.Senin ki düpe düz emeklemeden maratona katılmak olmuş.

Sanırım bu yeterlidir.Ayrıca saygılı ol ve sana tavsiyem uslubuna dikkat et!!!

üyelik tarihime bak 2007 biraz saygılı ol çömez muamelesi yapma1 ikincisi çok post kastın gecenin dördünde senle uğraşamam

ayrıca gereksiz postlarının silinmesini talep ediyorum ringonun ahırına çevirme

üyelik tarihime bak 2007 biraz saygılı ol çömez muamelesi yapma1 ikincisi çok post kastın gecenin dördünde senle uğraşamam

ayrıca gereksiz postlarının silinmesini talep ediyorum ringonun ahırına çevirme

Arkadaşım sende milletin yorumlarına cevap verme konunu yukarda tutmak için.Daha baştan yanlış yapıyorsun.Kaldı ki bu cevapları tahrik edici bir dille yazıyorsun.Çömez muamelesi mi? Est. Üyelik tarihin Eylül 2007 ama Geyik & Mizah & Eğlence bölümünde sadece 8 konun var.Bu sence yeterli mi mod olman için.? Ayrıca bu mesaja cevap vermezsen sevinirim.Aksi halde seni şikayet etmek zorunda kalacağım.

hay yarabbim sen fringe kuluna biraz akıl fikir ver sana tavsiyem git yat uyu sabah işgüzrlığa devam edersin sana gece gece eğlence konusu olduk suç bende ne işin var forum sitesinde hadi kolay gelsin iyi tozutmalar sana

hay yarabbim sen fringe kuluna biraz akıl fikir ver sana tavsiyem git yat uyu sabah işgüzrlığa devam edersin sana gece gece eğlence konusu olduk suç bende ne işin var forum sitesinde hadi kolay gelsin iyi tozutmalar sana

Frinqenın Tek Suçu Senden Daha Zeki oLması.. Adam Sana ßu ŞartLarda Mod oLman Zor ßuda MaddeLer Oku Dıyor Sen İse Yok ßen Okumam,TaLk Show Yaparım ßurda Daha Iyı Dıyorsun.. Geyik Mizah ßöLümüne Recep İvedik ModeLi [ Zorßa ] ArkadasLar Mod oLamıyor Arkadasım Kusura ßakma.. ßi CemiL İpekcinin Yanına Uqra Sonra ßuyur GeL.. (=​

Akif Hem ModLuk istiyon Hem Artistik Yapıyosun
oluyomu Şimdi ?

Her Mesaja Bi Cevap Veriyosun oLmaz böyLe.​

-

Hevesini kırmak istemem kardeşim ama biraz daha mesaj ve konu fazlan olması gerek. Ayrıca o bölümde sanırım yeterince yönetici var. Paylaşım yapmak için illa rütben olması gerekmez, birilerinin takdirini kazanmak için de paylaşım yaparsın. Konularını pek takip etmedim. 1000 küsür mesajın var. Yani az çok foruma emek vermişsin ki sallama konu açmıyorsun. Bence biraz daha zamanı var.

Bu arada çok kolay provakasyonlara gelmişsin. =) Herkese cevap yetiştirmen şansını çok daha azaltır.

Selametle... =)

arkadaşım modluk başvurusunda bulunan birinin mod olucak olgunluğa sahip olması lazım olumlu olumsuz her görüşü akldırabilmek de olgunluğun göstergelerinden biridir

sen daha birinci de çuvalladın

ha diğer kısma gelinde bir bölümde yetki istiyorsan önce haketmelisin bu kadar aktif bi bölümde yalnızca 8 konu mu

sanırım bu da olmadı

eğer hala konum açık kalsın ben adayım düşüncesindeysen bu ve daha buraya yazabiliceğim pek çok sebepten ötürü

-1618

muhabbet biraz komik olmuş... hayatta herkese başarılar....

Bu üslupla mı moderatör olacaksın ?

EKSİ vermeme gerek yok, sen kendin toplamışsın eksileri.

akifb; seninde konunun gidişatından anlayacağın üzere bu başvurunun sonucunda yönetici olman imkansız.madem buraya konu açıp kendinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesini istiyorsun takındığın bu tutum ile pek olumlu sonuç alacağını sanmıyorum..
biraz daha süre ver kendine veya takındığın tavrı değiştirip öyle konu aç, belki bir farklılık olabilir sonuçlarda..
konuyu kapatıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri