Geyik&Mizah Bölümüne Mod.Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar gözlemlerime göre geyik mizah bölümünün yöneticisi yok.Geçici olarak bu bölüme Mod.adayıyım.Bu işi isteyen daha iyi bir yönetici adayı olduğunda Mod.luktan çıkarım.Ama şu anda başı boş ve herşey karmakarışık.Desteğinizi istiyorum

Çok Erken..

Çok erken olduğunu biliyorum Fofer ama bölüm karmakarışık kimse bakmamış özellikle komik flash lar bölümü benim adaylığım zaten GEÇİCİ

geyik karmasık bi bölüm.oraya çok takıldığım için iyi biliyorum.
daha erken -1907

Aktuğ kardeş çok takılıyorsan bilirsin bakımsızlıktan çok karışık hale gelmiş
Misal ilk sayfayı açtığınızda en az 3-4 tane upload edilmiş video lu topic var halbuki o bölümde video uploadı yasak ya resimler upload edilerek verilir resim sitesinden yada link verilir yada videolar metacafe youtube gibi sitelerden direk link verilir.
O bölüme bakılmamış.Benim aday olma sebebimde geçici zaten hevesten değil

Bencede Erken..Ama şu an için olmaz demiyorum..Eger Orası Karışık ve Birinin orayı derleyip toplaması Lazımsa Neden olmasın.Son Söz Tabi Yöneticilerin..

.:CHECHEN' Alıntı:
Misal ilk sayfayı açtığınızda en az 3-4 tane upload edilmiş video lu topic var halbuki o bölümde video uploadı yasak ya resimler upload edilerek verilir resim sitesinden yada link verilir yada videolar metacafe youtube gibi sitelerden direk link verilir.

sadece video bölümü değil.genel olarak konusuyorum ben.geyiğe açılan konuların % 80 i verilmiş olanlar.çoğunun link lerini bulup koyuyorum sonra smod arkadaslar igileniyor.lazım olan gecici bi mod değil.dewamlı iş yapacak bi mod.
hadi bunları gecelim,geyik bölümünde topu topu 12 konun war.çok ama çooookkkkk yetersiz

dostum hemen ole kusup gıtme...yanı enazından ben yukardakı cumleden bıze kırıldıgını hıssettım yanlıssam duzelt...calısmalarına son hızda devam et mutlaka olacaksın.ayrıca neden gecıcı olasınkı..paylasımlara devam...kolay gelsın basarılar..

Peki öyleyse beyler ben çekiliyorum..Madem böyle düşünüyorsunuz eyvAllah

gercekler bu.kahır eder gibi konusmana gerek yokki :D

Dünyanın sonu değil benim için bu tür ufak şeylere kırılacak bi insan değilim.Sadece forumun iyiliği için istedim bunu geçici olarak kalmayı ve Mod.olmak gibi bir çabam yok seviyorum ben burayı ben sadece benden daha iyi yapabilecek biri çıkana kadar bakmak istedim hepsi.Hepinizin canı başı saolsun kardeşlerimsiniz kırılmam ben=)

Dünyanın sonu değil benim için bu tür ufak şeylere kırılacak bi insan değilim.Sadece forumun iyiliği için istedim bunu geçici olarak kalmayı ve Mod.olmak gibi bir çabam yok seviyorum ben burayı ben sadece benden daha iyi yapabilecek biri çıkana kadar bakmak istedim hepsi.Hepinizin canı başı saolsun kardeşlerimsiniz kırılmam ben=)
sanada bu yakışır zaten bıraz daha paylasım yap bı daa basvuru yap ben sımdıden sana oyumu verıorm +1905 hayrını gor ılerde...

İlerde yine adaylığımı koyucam kardeşler önce dediklerinizi yapıcam Allahın izniyle

Öyleyse kardeşler en hayırlısı olarak ŞİMDİLİK adaylığımı geri çekiyor ve yakında tekrar görüşmek üzere diyorum=))

en iyisini yapmışsın geçici değil kalıcı olmak önemli dostum çalışmalarına devam et emeğin sonuçsuz kalmaz

Dark_Angel' Alıntı:
3. Forumumuzda yöneticilik kolay verilmediği gibi kolay geri alınmamaktadır... Bu yüzden Moderatör seçimleri yapılırken ince eleyip sık dokumaktayız sizin yapmanız gereken paylaşımlarınızın ve tutumlarınızın moderator olduktan sonrada devamlılığı konusunda bizi inandırmanız ve size güvenmemizi sağlanmanızdır...

Yrdım etmek istemen çok güzel. Fakat geçici başvuru diye bişey söz konusu olamaz. Temizlik için mod yapılamazsın. Modlardan biri temizlemek için gönüllü olursa geçici olarak oraya kaydırılır.

Ya da sen o bölümdeki kapanması gereken konuları ihbar başlığına yaz biz kapatalım. Sonuçta 70-80 link de versen ilgileniriz ;=) Verildi de ilgilenmediysek haklısın derim.

İlerde mod olmak istersen tekrar başvurursun. Temizlik için değil yani kalıcı, o zaman oy verirler ona göre olursun yada olamazsın..

Ayrıca olgunluk göstermişsin bunun için de teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri