geyik&mizah bölümüne a.mod. adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
dostlarım uygun görürse geyik&mizah bölümüne a.mod.adayıyım arkadaşlar
+ veya - görüşlerinizi bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim

bildiğim kadarıyla 3 mod var orda 4. fazla olur -

geyik mizah bölümü forumda en fazla konu açılan bölüm. yani çok güncel.
şu anda 3 mod olarak o bölümde görev alıyoruz.
Yetiştiğimiz söylenebilir ama yinede yardımcı olan birileri daha gerekiyor son zamanlarda sıkıntı çekiyorduk..

Gelelim sana, bölümle foruma geldiğinden beri yakından ilgilisin.Paylaşımların güzel we en büyük özelliğin bence bölüm kurallarını iyi bilmen .

Uzun zamandır senle irtibat halindeyim, bana bölümde yardımcı oluyorsun son zamanlarda (kooz we blade'ten daha fazla =) )

sonuçta bölüme bir yönetici alınacaksa en önde sen geliyorsun.

+1

Bence o bölüme mod gerekli ve sen en uygun kişisin

SQULACHİ' Alıntı:

Uzun zamandır senle irtibat halindeyim, bana bölümde yardımcı oluyorsun son zamanlarda (kooz we blade'ten daha fazla =) )

Alaındeloana gelince bölümle ilgileniyosun bana msn den ulaşıncaya kadar konuları kilitlemen benim için çok güzel olur +1
squ sana gelincede senin artıklarını toplamaktan konu kitleyemiyorum her şeyi makaraya alıyon..
bide şu son zamanlarda açtıgın konuları hiçde beğenmiyom... sadece forum kirliliği

İyi forumlar

bende paylasımlarını begeniyorum modlarda onay verdikten sonra bize hayırlı olsun demek dusuyor

+1

[KooZ]' Alıntı:
Alaındeloana gelince bölümle ilgileniyosun bana msn den ulaşıncaya kadar konuları kilitlemen benim için çok güzel olur +1
squ sana gelincede senin artıklarını toplamaktan konu kitleyemiyorum her şeyi makaraya alıyon..
bide şu son zamanlarda açtıgın konuları hiçde beğenmiyom... sadece forum kirliliği

İyi forumlar
kozum janem kardeşim kitlediğin konuları saymaya kalksam tek elimin parmakları yeter bea :p

göster bir konumu modluğu bırakıcam :p

modlardamı tartısmaya basladı artık:)

anladığım kadarıyla o bölüme 1 mod daha lazım ve bende buna katılıyorum +1 hayırlısı olsun

hayırlı olsun +1905

bendende +1

madem ihtiyaç var bendende +1

+1 Kardeşim Bol şans Dilerim Umarim Hayirlisi Neyse Bizim Için O Olur (bende Adayim Hala Onun Heyecanini Bekliyorum)

+1.........

madem mod arkadaşlar ihtiyaç var demiş bence sen uygun kişisin +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri