Geyik Cafe

Madness

Banned
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar...

Her türlü espirinizi paylaşabileceğiniz her türlü geyik muhabbetinizi yapabileceğiniz bölüm ile karşınızdayız.

Yazdığınız şeylerin Forum kurallarına ve Genel Ahlak kurallarına uymasına dikkat ediniz..Herkese iyi eğlenceler..

Çok iğrenç bi espri geldi aklıma dün biri söylemişti onu yazayım bari :)
Hani Askere giden biri için muhrelif yerlere O şimdi askerde yazıoylar ya, aslında askere giden O' ymuş O askere gidince alfabede 28 harf kalmış :durdurun m,n...ö,p....... :) gülmediğinizi biliyorum

Çok iğrenç bi espri geldi aklıma dün biri söylemişti onu yazayım bari :)
Hani Askere giden biri için muhrelif yerlere O şimdi askerde yazıoylar ya, aslında askere giden O' ymuş O askere gidince alfabede 28 harf kalmış :durdurun m,n...ö,p....... :) gülmediğinizi biliyorum

Abi ağlattın daha çok :D :D içim daraldı şampiyonluk hevesim gitti ben intahar etcem galiba :D :D

Dur o zaman intiharla iligili bişey var onu söyliyim :)

adamın biri köprüye çıkmış intihar edecekmiş aklından bişey geçmiş intihar etmememiş.
aklından ne geçmiş? :durdurun

Ne yazıcağınızı ben söyliyim burası Geyik Mizah bölümü olduğu için şuanda ne yazsanız buraya komik duruma düşüyosunuz ve herkes birbirine seviyeli bi şekilde post atarak eğlenecek sanırım..Espri yapmanıza gerek yok asLında stres atmaya bire bir bi ortam oLmuş :)

Soruma cvap gelmedi ben söyliyim
vazgeçmiş :durdurun

bigün sınıfımıza piskopat müdür yardımcısı apo geldi facebook hakkında konuşmuştu adam facebok düzgün bişe olsa facebok demzlerdi facegood derlerdi dedi gerzekalı hala aklımdan gitmio yha piskpoatın teki herif xD

MamiyLe Yemekteyken Başımızdan Geçen Şu oLaya GüLmüştük.. =D

YemekLeri SöLedik Küçük İboya Benziyen Bi Tip GeLdi Abiii Ne İçersiniz Dediginde Ben Yeni GineLanamus Dedim Abii O Ne O Yok Ayran Vereyım Demişti.. :D Sonrasında Ginenin Resmi İçecegi Dedigimizde Çocuk Tuhaf Tuhaf Bakıp Başka MüşteriLerin Yanına Gitti..:)

Tebrikler arkadaşlar. Başlık gayet güzel gidiyor.

MozoLe Miяach;4823902' Alıntı:
MamiyLe Yemekteyken Başımızdan Geçen Şu oLaya GüLmüştük.. =D

YemekLeri SöLedik Küçük İboya Benziyen Bi Tip GeLdi Abiii Ne İçersiniz Dediginde Ben Yeni GineLanamus Dedim Abii O Ne O Yok Ayran Vereyım Demişti.. :D Sonrasında Ginenin Resmi İçecegi Dedigimizde Çocuk Tuhaf Tuhaf Bakıp Başka MüşteriLerin Yanına Gitti..:)

Mert vapurdaki çaycıyı söylemicen di mi? :durdurun

Bende yaziim bişiler...

Bizim lokalde oturuyoruz bakkal biraz uzak çırağı yollayacak mehmet abi...Çırak dediki "bakkala gidiyorum birşey isteyen varmı ? Herşey temin edilir; sigara, çerez, çikolata bilimum ne varsa"

Bizim Ercan fırladı ordan "bana bi bilimum" dedi... Eleman dondu kaldı öyle ardından Ercan "ne bakıyon oğlum, çalıştığım yerden çıktı" deyince yarıldık resmen...

Mert vapurdaki çaycıyı söylemicen di mi? :durdurun

Mami Açtırma Ağzımı KapaLı Üstteki NonoşLarı SöyLemeyım Şimdi.. Hani Şu Senın Durmadan Yanına YakLaşan TipLer Gögüs DekoLteLi KasLı HintLiLer.. =P

olum sanki benim elimde silah yok :) mc donaldstaki elamandan hiç bahsetmiyorum bile :durdurun

vay be out non sleep oldu heralde yenı moda madness geyık cafemı sımdı abı :D way anasını :D

arkadaşlar sizlerle paylaşacağım bunu hala gülüyorum :):):)

kafe işletmesiyim biraz önce olan olay dört bayan geldi ve oturup okey oynamaya başladılar bi süre sonra ikisi tuvalete çıkmış ve tuvalette sifonu çekerken dolu sifon kızın başına kız sırılsıklam öteki arkadaşı tuvaletin kapısından gülerek garsonu çaırıyor ve söylüyor böle böle diye garrsonda bana geliyor bende içeriye girip k bakayım derken kız korkuyor ve gülme krizine giriyoruz kızlarda bende 5 dakika daha sonra kızı büro ya alıp üstünü başını arkadaşı getirene kadar bekletiyorum şuan kız gülmekten anlatamıyor bi çektim foşşşşşş
:):)

arkadaşlar sizlerle paylaşacağım bunu hala gülüyorum :):):)

kafe işletmesiyim biraz önce olan olay dört bayan geldi ve oturup okey oynamaya başladılar bi süre sonra ikisi tuvalete çıkmış ve tuvalette sifonu çekerken dolu sifon kızın başına kız sırılsıklam öteki arkadaşı tuvaletin kapısından gülerek garsonu çaırıyor ve söylüyor böle böle diye garrsonda bana geliyor bende içeriye girip k bakayım derken kız korkuyor ve gülme krizine giriyoruz kızlarda bende 5 dakika daha sonra kızı büro ya alıp üstünü başını arkadaşı getirene kadar bekletiyorum şuan kız gülmekten anlatamıyor bi çektim foşşşşşş
:):)

Butun kafe sırılsıklam :D :D :durdurun

bu gün enteresan olaylar beni buluyor nescafe makinesi var basıyorsun istediğin içeceği veriyor garson arkadaş sütlü nescafe almak için düğmeye basıyor ve bardağı altına koyuyor daha sonra makine bardak dolunca kesmiyor iki bardak üç bardak dört bardak beş bardak tam 25 bardaklık nescafe veriyor fişini çekmesem daha da verecek bütün kahveye nescafe ısmarladık ben den sin benden ....:):)

Geri