Geyşa bebekler {+18} :)

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
HH Üyesi
Reaction score
0
13zzac.jpg

33acwpd.jpg

14xjln4.jpg

2natnip.jpg

jkb02x.jpg

1rxjso.jpg

bazı fotolarda sankı lüks bi genelewde müşteri bekler gıbıler acaba gercekten varmı oyle bıyer??

Bu kadarını yapmışlarsa işlevleri de vardır bunnarın abi yaw...Saol paylaşımın için...

ohaaa aq, kendi kıyametimiz. :S insanlar insanlara yetemez olmuş. gerçekten çok acı. =S ne kadar güzel görünse de o kadar kötü bir gidişin görüntüsü bunlar. şimdi düşününce; çok güzeller ve gerçekciler. yeme içme dertleri yok, sızlanmazlar, istediğin zaman hazırlar =D başım ağrıyor derdi de yok :p kadınlara ait zerre itici hareketleri olamaz. tam erkeklerin ideal kadın tipleri oluyor bunlar. ancak insan olmuyorlar o zaman. benim şahsi düşüncelerimdir, ne olursa olsun gerçek bir kadını sevmek gibisi yok ve onunla herşeyini paylamak ta öyle. inanıyorum ki bu şekilde afedersiniz ama hayvandan farkımızı göremiyorum. :) resimlerde görüyorsunuz yapım aşamalarını, orada cansız cansız yatışlarını. neyse fazla uzatmayayım :D bi ton tepki aldım sanırım :p "sonuç= gidiş yönü: ( - )"

Şişme Oluyo Sanırım kemal Sunalın Fılm Akhlıma Geldı

bunlar çok amaçlı yaw sadece geyşalıkla yetinmiyo..ülkemizde kullanılan şişmenin etli butlusu işte..haberlere bile çıkmıştı

Geri