geri yükleme noktası var ama oluşmuyor

Blade00

New member
Reaction score
0

benim sorunum geri yükleme noktası var ayarlıyorum ama ileri bastın mı geri yükleme olmuyor resimdeki gibi yüklemek için ileri dedin mi ileri gitmiyor hata mesajı almıyorum hiç nasıl düzelterim şimdiden teşekkürler

arkadaşim sistem geri yükleyi neden yaptiğini yazarsan sana yardimci olurum,yani windowsunmu sorunlu, sana sağlam çalışan bir windows mu gerekli;yoksa sildiğin bir programi geri getirmeyemi çalışiyorsun.

önceden oluyorduson bir hafta böyle oldu kav yüklerken hata veriyordu yanlışlıkla dosya sildim ondan yüklen miyor geri yükleme denedim olmadı bütün tarihlere denedim olmadı

yani kaspery yüklenmiyor, yüklemek için mi yapiyorsun tam anlatsaniz hemen çözeriz.

evet bide linwire yükledinmi win32 hatası verigeri yükleme yaparsam acaba düzelirmi diye düşündüm

evet anladim, birçok yolu var hangisini anlatayim diye düşündüm en basiti iyi olur sanirim, sistem geri yükleme engel olan daha önce kurduğun antivirüs programidir kendini koruyor aklinca program; windowsunu güvenli modda açar sistem geri yüklemeyi öyle yaparsan olur,
sistem geri yüklemeyi açtiğinda karşina çıkan menüde etkilenen programlar gibi birşey göreceksin ona tikla bir bak hangi programlar var, o görünen programlari silerekte sistem geri yüklemeyi düzeltebilirsin, yada hiç uğraşma güvenli modda aç öyle yap tercih senin.
not:antivirüs yazilimi silmek için yüklerken kullandiğin dosyayi kullan eski kalintilar varsa install seceneğinin yaninda remove seceneğide çıkacaktir, kolayliklar,

güvenli mod da da olmadı yeterli yer yok yazıyor 200 mb olması lazımmış yerin bende c de 23 gb d de 6 gb var bi şey anlamadım lütfen ayrıntılı bilgi verin başka arkadaşlarda düşünlerini yazın lütfen

hocam bendede vardı bu sorun bi ara.

iki seçenek var:

ya sistemine giren virüs vs den dolayı olabilir.

yada sistem dosyaların zarar görmüş olabilir.

bide şunu dene bakalım.

Başlat / çalıştır a gel .
regsvr32 jscript.dll yaz Enter la gelen uyarı penceresini tamam butonuna basarak kapat
başlat / çalıştır
regsvr32 vbscript.dll yaz Enter la gelen uyarı penceresini tamam butonuna basarak kapat

alıntıdır.çözüm olarak söylenmiş...

yanlışlıkla sistem geri yükleme tarihlerini sildim takvimde koyu mavi tarih yok acaba sildiğim tarihler geri gelirmi bi geri yükleme noktası oluştıunmu resimdeki hata çıkıyor

arkadaşim antivirüs programini silmen gerekiyor daha önce sildiysen tam olarak yapamamişsin demekki,

birde bilgisayarin açilirken bios ekranindan sonra f8 yap oradan enson iyi yapilandirma veya benzeri gibi bir secenek var onu şeç,

ayrica işletim sistemi dvd elinde mevcut ise onu tak onar seceneğiyle kurulum yap sadece 15 dakika sürer zaten kurulu programlarin sistem geri yüklemeden sonrada çalişmaz.
onar seceneği ile kurulum yaparsan bilgisayarinda herhangi bir yedekleme yapmam gerekmez.

birde dos-basic programlama dili ile düzeltilebilir dos-basic biliyorsan yazabilirim.

.dll dosyasi sildiysen veya zarar gördüyse şu programi kullanabilirsin:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting kolayliklar,

onları yaptım olmadı Emsisoft Anti-Malware daha önce virüs buldu sildigene virüs çıktı sistem geri yüklemede kou mavi yok yanlışlıkla sildimnasıl geri getiririm bi virüs programları siliyor kendim tarih yazamıyorm pc yeniden başlat diyor yapıyorum gene olmadı lütfen yardım edin format attırmak istemiyorum

yani işletim sisteminin dvd sini taktiniz bilgisayarini resetlediniz windows kurulum ekrani çikti o ekrandan onari seçtiniz kurulum bitti ve olmadi öylemi...

bence siz başka şeylerle uğraşmişsiniz, sizin için tek çözüm yukarida yazdiğimdir formatsizdir, verileriniz yine kalir sisteminiz orjinal olarak düzelir.

elim windows onarım cd yok ondan hariç yaptım olmadı

bu verdiğin windowsu normal mı yüklüyorum yoksa cdle mi bi bir sorum daha olacak ben deki windowsun üstüne yüklersem bütün dosya vs. her şey durur mu lütfen açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim

bu verdiğin windowsu normal mı yüklüyorum yoksa cdle mi bi bir sorum daha olacak ben deki windowsun üstüne yüklersem bütün dosya vs. her şey durur mu lütfen açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim

hocam o xpler büyük ihtimal iso halindedir.sen onları cd ye yazıp cd den başlatıcaksın pc yi.

sonra öle format atıcaksın.

bu gibi durumlarda üzerine yükleme.

format at öle yükle.

eğer emsisoft bişiler buluyo siliyo ve tekrar geri geliyorsa o ya sistem geri yüklemeden geliyodur yada netten.

büyük ihtimal sistem geri yüklemeden geliyor.

güvenli modda başlatıp emsisoft ile taratmayı denedinmi ?

normal yükleme derken ne anlatmak istediğinizi anlayamadim ama neyse

daha önce hiç netten parçalanmiş (partlara ayrilmiş) dosya indirip cd ye yazdirmadiysaniz, anlattiklarinizdan anladiğim bunu yapamazsiniz:

önerim:bilen arkadaşinizdan veya bir teknik servisten yardim alin, bizim anlatimlarimizla çözemiyecez çünkü anlamiyorsunuz.

yapmaniz gereken bir xp cd si bulmak cd romunuza yerleştirmek bilgisayarinizi resetlemek açılış kurulum ekraninda formatsiz yani onar diye bir seçenek çikacak onu seçeceçeksiniz, üstüne kurulumla ayni şeydir, dosya vs.... gibi şeyler silinmez sadece windosws düzelir sizin istediğinizde budur sanirim.

windows açıkken repair (tamir)- formatsiz. kurulumsuz. basit.

xp cd sini dvd rommunuza takin daha sonra aşağidaki kodlari
başlat menüsündeki çalıştıra yazin.

sfc /scannow
sfc /scanonce
sfc /scanboot
sfc /revert
sfc /purgecache
sfc /cachesize=x

Geri