Geri Sayim

hırefe murefe ama adamlar gercekten ciddiye almıslar baksana geri sayım bile baslatmıslar valla adamlar delirmiş galiba

abi bu adamlar geri sayım başlatmak için kendilerine olay arıyorlar zaten,galiba bulmuşlarda ;)

bunlar sacma sapan asılsız iddaa lar ... adamın biri de Kur'an ın şifresini çözdüğünü iddaa etmişti hani noldu ?

muhaha şaşırmış bunlar :D
madeeem geri sayım yapacak kadar az kaldı kıyamet gününe
uzun yaşamı napsın millet
:D etraf şuursuz kaynıo

27 gün sonra tekrar bakarız unutturmayın :D

27 Days 14 Hours 44 Minutes & 39 Seconds

Muhuhauhauha . 27 Gün sonra Aklıma gelirse bakarım . Benim baktığımda böyleydi süre .
Bizde bir söz vardır . Hızlı yaşa , genç öl , Cesedin yakışıklı olsun . :)
Bende geçn ölürüm o gün o iş olursa . Muauahuahuahua

abi harbidende suursuz kaynıyo ortalık ben 26 gün sonrasını merak etmeye basladım sahsen adamlar iyice azıttı ya

blody' Alıntı:
hırefe murefe ama adamlar gercekten ciddiye almıslar baksana geri sayım bile baslatmıslar valla adamlar delirmiş galiba

doğru sölüyo baksanıza adamlar işi bayağı ciddiye almışlar biz de dalga geçiyoz adam lar ciddi ciddi geri saym başlatmışlar

demekki adamlar Allah'ın işine karışacak kadar kendilerini yüce görüyorlar . Ben onları cehennem ateşinde birbirlerini söndürmeye çalışırken göriim

abi hani bazıları şölee binlerce yıl fln yazıoya belkiiiiiiii.... diom ama :D:D Bu ne böle yaw :D daha desturrr un yaw :D

arkadaslar sizde kendi istediginizi yapabiliosunuz.. sizde yapın bişiler :) mesela ben bir tane yaptım bile :) aslında kendimi dünyanın en zengin insanımı yapsaydım.. herkesin bi hayali vardır onu böyle tatmin eder işte :) belkide adamlar bıktı bu dünyadan ve kıyametin gelmesini istediler..

adsz3ju.jpg

sağol abla güzel olmuş ellerine sağlık. google da ne ki? :)

başlığa noktayı koymuşsun. adam fantazi yapmış işte..

saol abla bu tür fantezilere alısıgız zaten tas yagacak tas : )

Sahiden geri sayım bitince bakacaklar kıyamet kopmazsa yine geri sayım yapacaklarmış.
Yuh be...
Ulan bunlar müneccim mi?

haha

salaklar mors oldular adamların geri sayımına ne olmus bi bakın isterseniz :) ipneler cok aciz duruma düştüler

kıyametin en zaman kopacağını ALLAH'tan başka kimse bilemez bunlar poelmik olsn diye ekndi çaplarında eğleniolar bence biz abtıyı örnek alcaımıza onlar biiz örnek alsın allahın geri zekalıları!

Geri