Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bilgisayarımı değiştirdim yalnız bılgısayarımı alıp kurdugumda gerı donusum kutusunu goremedım ya sılınmıs ya da ortada yok nasıl bulabılırım sıstemde gozukuyo yalnız masaustune alamadım nasıl alabılırım bı yardım edersenız sevınırım
arkadaşım start dan documents e geleceksin sonra adres çubuğunun en başındaki koyu renkli oku bulacaksın ona tıklayınca geri d kutusunun bulusun sonra kısa yol olarak masa üstüne gönder
kardeşim masaüstünde iken sağ tıkla -kişiselleştirme-masaüstü simgeleri değiştir-oradan geri dönüşüm kutusu simgesine kutucuk işaretle tamam dedikten sonra masaüstüne geri gelmiştir.başka ayarlarla oynamaya kalkma bu şekilde yapılıo..kolay gelsin
regedit e gir ardindan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersiyon\Explorer\Desktop\NameSpace klasörüne git ve 645ff040-5081-101b-9f08-00aa002f954e degerini oluştur onun içinede geri dönüşüm kutusu verisi oluştur yada kontrol et varmı bunlar...