<< Geremi Beşiktaş'ta >>

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2dqls8m.jpg

Kara Kartal, ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın da gündeminde olan Newcastle'lı oyuncuyu bu hafta İstanbul'a getirecek

Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin de transfer listesinde yer alan Geremi ile kesin olarak anlaştı. Daha önce Geremi için 2.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Newcastle United dün ciddi oranda indirim yaptı. Geremi de daha
önceki yıllık 3 milyon euro'luk talebini 2 milyon 100 bin euro'ya indirince, başkan Yıldırım Demirören kurmaylarına "Transferi bitirin" dedi.

Yöneticilerin, Newcastle United ve Geremi'nin menajeriyle dün yaptığı son görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Hatta Geremi'nin İstanbul'a uçak biletinin bile alındığı ve yıldız futbolcunun hafta içinde geleceği belirtildi. Beşiktaş, tecrübeli oyuncuyu Antalya kampına yetiştirmek istiyor. Geremi ile sözleşme imzalanması konusunda artık sadece Cisse engeli kaldı.

FRANSIZ futbolcuyla yolları ayıracak Beşiktaş böylece yeni yabancı hakkını Geremi ile kullanacak. Cisse konusunda yarın önemli gelişmeler yaşanacak. Ünlü Fransız menajerlik şirketi IGC'nin yetkilileri yarın İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticilerle Cisse için görüşecek. Mustafa Denizli de dün "Bir yabancı alacağız" diyerek bu transferi doğruladı.
FATİH DOĞAN-Fotomaç

Not:Sabah Ve Diqer Hatırı SayıLır GazeteLerdede Aynı Haber Yer aLmaktadır..

hadi bakalım geremi iyi topcu orta sahamız cok kuvvetli oldu uyum surecinde sorun cıkmazsa kimse tutamaz bizi
bide federasyonun devreden cıkması lazım tabi hakemler aynı devam ederse degil geremi gerrard lampard ronaldinho vs. vs yide alsak işe yaramaz

dogruysa güseL transfer. . .

ins dogrudur buyuk suphem var ama umut fakirin ekmegidir ne zamandır boyle güzel transfer yapamıyoduk en azından yalanlama haberi biraz gec cıksada bi gece mutlu uyusak :)

Geremı Yaptıqı AçıkLamada Artık Deqısik Bi Takım İstediqini SöLedi Ve Beşiktaştan TekLif aLdıgını Şuan İtibariyLe Sadece Ufak PürüzLer KaLdıqını SöLedi Dün.. =)

fark etmez bence kim gelirse gelsin demirören orda baykuş gibi tünediği müddetçe bize huzur yok.. ama önyargısız olarak değerlendirirsek ;eğer doğruysa sağlam bi transfer olur

hayırlısı olsun inşaallah yararlı olur

Valla Geremi Geliyorsa iyi : )

beşiktaş için en iyi transfer demirörenin gitmesi olur kim gelirse gelsin yalan ...!!!!!

herhangi bi sitede bununla ilgili bi haber goren oldumu hic rastlyamadım ben ins. yalan haber cıkmaz

Geremi Kartal'a yakın

Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.

39527.jpg

Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı.

Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor.

Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

NTVSPOR
11 Ocak 2009 Pazar

ben de bi gs li olarak gelmesini isterim ligimizin kalitesini arttırabilecek bir adım olur

dikkatnizi çektimi

FATİH DOĞAN-Fotomaç

ama doğruysa

iyi bir transfer

Geri