gerdek gecesi+18 lütfenn

ErdemLiyiZ

Altın Üye
Reaction score
0
Gördüğü Ufak BiR Parlaklığa Gidiyor Hackhell de O
gerdek gecesi​
Bir gün bir kadın üçüz kızlarını evlendirecekmiş.ama damatlarla bu kadının aynı evde yaşaması gerekiyomuş.günler geçmiş,aylar geçmiş ve iyi bir üçüz damat adayı bulmuşlar.nişan derken nikah derken evlenecekleri gün gelmiş çatmış.güzel bi düğünle evlenmişler.sıra gerdek gecesine gelmiş.gece gerdeğe girme anı başladığı sıradada gece anne tuvalete kalkmak için uyanmış.tam tuvalete girecek derken kızlarından garip sesler çıkıyomuş.biri ağlıyor biri gülüyor birindende ses soluk çıkmıyomuş.kadın işini halledip yatmış.sabah olunca meraklı anne ilk kızına sormuş ''kızım gece niye ağlıyodun?'' kız cevap verir : ''anne çok ağrıdıda ondan...''demiş. anne diğer kıza sormuş : ''kızım sen niye gülüyodun?'' kız cevap verir : ''anne çok zevkli geçtide ondan...'' demiş. sıra gelmiş son kıza anne sormuş : ''kızım senin niye sesin soluğun çıkmıyodu?''kız hemen cevap vermiş: ''anne sen bize ağzında bişey varken konuşma demedinmi?''...

orgazm​
Adamın biri barda öyle üzğün üzğün etrafına bakıyormuş. Bu durumu farkeden barmen, hemen adamın yanına giderek konuşmaya başlamışlar;
Barmen;
- Derdiniz nedir bayım?.
Adam;
- Derdim çok büyük barmen bey karım bir türlü orgazm olmuyor.
Barmen;
- Size uyğun bir çözümüm var.
Adam;
- Nedir?.
Barmen;
- Silah alın ve yastığınızın altına koyun. Karınız tam orgazm olacağında bir el silah atın. Bakın o zaman nasıl orgazm oluyor der...
Adam eve gider. Romantik bir ortam hazırlar. Derken sevişirler. Adam eline silahı alır kadın orgazm olmaya yakın adama;
- Hadi 69 yapalım der...
Adam ve kadın 69'a başlarlar adam bir el silah atar ve..
Aradan bir kaç gün geçer. Aynı adam yine barda üzgün üzgün oturmaktadır. Bunu gören barmen...
Barmen;
- Oğlum bir işi beceremedin'mi? Yapmadın'mı dediğimi? diye sorar..
Adam anlatır;
- Silahı aldım. Yastığımın altına koydum. Tam sıkacaktım bizim kadın 69 istedi. Tamam dedim. Kadın tam boşalacaktı bir el silah sıktım...
Barmen;
- Eeee... işe yaradı'mı? diye sorar barmen...
- *iktir lan.... silahı sıktım 1. Bizim karı korkudan yüzüme *ıçtı,
2. *ikimin 3 santimi gitti, 3. dolaptan elleri havada çıplak bir adam çıktı...

kaybolan miki​
adamla kadın yeni ewlidir. fakat hiç karı-koca yaşantıları yoktur. kadın biraz saftır ve hiçbirşey bilmez. bunu fırsat bilen kocası bir gece arkadaşı ile arkadaşının karısını davet eder ki karısı görüp öğrensin diye... neyse diğer çift başlarlar oynaşmaya. bizim saf karı da kocasına sorar bunlar ne yapıyor diye. kocası da miki ile oynuyorlar der. karısı da biz de oynalayalım miki ile der. kocası da *iki ile oynatır. kadının hoşuna gider. her gece adamı rahat bırakmaz. bir gün adam yorgun gelir ve karısı hadi miki ile oynalayalım der. adam da yok miki attım bahçeye der. kadın başlar bahçede miki aramaya. bunu gören kayınbabası neyi aradığını sorar saf karı da mikiyi arıyorum deyince kayınbaba mikiyi kedi köpek gibi bişey zanneder. ben de arayayım der ve eğilince pantolonu yırtılır. adamı kötü bi pozisyonda gören saf gelin de "işte mikiyi buldum" der ve adamın *ikini tutar. adam şaşkın bi vaziyette "ne diyon gelin benim kırk yıllık *ikim senin nerden mikin oluyo?" der...:

ehuehuehe Üçü'de Birbirinden Komik Eline SAglık

güzel fıkralar emeğine salık

super olmus kanqaaaa :durdurun: devemını beklıoz

Barmennere akıl danışmamak mı lasım, yoksa adam mı bedevi imiş usta...:saskin

güzel paylaşım saol kardeş devamını bekleriz

kanka tşk ederiz 2 sini beğendim emeğine sağlık kolay gelsin :D

eywallah kardeş koptuk :D :p ++

Orgazm bi manyak abi ellerine sağlık gece gece bu kadar gülüceğimi tahmin etmezdim çok saol :D

Geri