Gerckten Aya Gidildimi==?

ınsanları Oyalama Ve Uyutma Taktiği. Isponyol Kralına Sormuşlar Bunca Sene Halkı Nasıl Idare Ettin O Da Arenalarda Uyuttum Demiş. Dünya Krallığı Için Uzaya Gitmek Gerekiyordu Ve Bu Senaryo Yazıldı Halk Zaten Bu Senaryoya 3-5 Yıldır Hazırlanıyordu Bilimde çığır Açılacak Diye Ve 1969 Da Son Nokta Kondu Ancak şunu Kabul Etmek Gerekir Ki Bilimsel çalışmalara önem Verdi Amerika Teknolojide Bizden En Az 50 Yıl Ilerde Hareket Ediyorlardı En Küçük Bir çalışmayı Bile Değerlendirdiler
Bizdekiler Gibi Buluş Ve Keşif Yapanları Yıpratmadılar Uçak Yaptılar Ve Sattılar Ama şifrelerini Asla Vermediler
Bizdeki öğretim üyeleri Ise Maddi Sıkıntı Derdine Düşmüş Ayın Sonunu Nasıl Getireceğini Düşünüyor Birde çalışmalarını Doğrudan Ilgilendirmeyen Konuları Engel Olarak önlerine Koyuyorlar Mesela üds Sınavı Gibi. Adam Bilim Mi Yapacak Yoksa Yıllarını Bu Sınavı Geçeyim Diye Mi çalışacak. örneğin üds Yi Geçen Doçent Oluyor Ve Sonra 5 Yıl Bekler Ve Kolaycana Profesor Oluyorlar Işte Bu Bizim öğretim üyelerinin Durumu
Sonuç Olarak Aya Gidilmedi Ama Amerikalılar Aya Gitmiş Gibi Ekenomik Ve Bilimsel Olarak Zirveye Oturdular.
ülkemizde Nasa Benzeri Bir Yer Oluşturulmalı.
Bilim Adamlarının Maddi Problemi Olmamalı
Yabancı Dil Engeli Diye Birşey Olmamalı
O Zaman Biz Japonlarıda Geçeriz Amerikalılarıda

Çok saçma bi olay, yani aya neden gidilsin ki :D amaç ne :D hem benzin nasıl yetmiş ta anasının gözüne :D

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2575450' Alıntı:
Çok saçma bi olay, yani aya neden gidilsin ki :D amaç ne :D hem benzin nasıl yetmiş ta anasının gözüne :D

Bencede ögretmen arkadas haklı!!! SOn zamanlarda yapılan bazı haber yorumlarına göre bunların milleti kandırmak için yapılan bi düzmece oldugunu duymustum!!!

Tabii GidiLdi Mustafa Topal Oglu Nerden Geldi O zman.

çok iyi bi şey deil cola çünkü şeker hastası aç karnına içmeyiniz çünkü miyde kazın ması yapabilir! ben cola içmem çünkü hem zaralı hemde 8 ve 10 küp şeker koyuyolar!

ama arkadaşımız çok doğru ve çok doğru yazmış! :D

Geri