Gerçek UFO fotoğrafları

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Ulusal Arşiv'e ait gizli belgeler ilk kez yayınlandı!

İngiltere’de dün yayımlanan, Ulusal Arşiv’e ait gizli belgelere göre, 20 yıl önce, 1987’nin kasım ayında Savunma Bakanlığı UFO alarmına geçmiş. Savunma Bakanlığı’na bağlı istihbarat birimi de İskandinav şiveli bir uzaylıyla karşılaştığını öne süren kadının ifadelerini kayda geçirmiş. 1200 “UFO gördüm” ifadesinin yer aldığı belgeler arasında, Savunma Bakanlığı’na teslim edilen ve elmas biçimli büyük bir nesnenin havada 10 dakika asılı kaldıktan sonra büyük bir hızla gözden kaybolduğunu gösteren fotoğraf negatifleri de bulunuyor.

Belgeler arasındaki kayıtlardan birinde bir parkta köpeğini gezdiren kadının ihbarı bulunuyor. 20 Kasım 1989’da Kraliyet Hava Kuvvetleri’ni arayan kadın, yanına gelen ve uçuş giysisine benzeyen kahverengi bir elbise giyen İskandinav şiveli bir adamın kendisine dost bir uzaylı olduğunu söylediğini anlatmış.

1_k.jpg

2_k.jpg

3_k.jpg

4_k.jpg

5_k.jpg

6_k.jpg

Kaynak:HaberTürk​

+

konu hakkında yapılan yorumlarda ayrı bi enteresan:D

tayfun_90 23.03.2009 10:07

ufo gören masum köylü....

--------------------------------------------------------------------------------

Misafir 23.03.2009 09:59

almanların onceden berı gızlı olarak uygulamaya koydugu bır projedır.

--------------------------------------------------------------------------------

Misafir 23.03.2009 09:38

onlarda bizden birii çok iyi inasanlar gerçektenn

Misafir 23.03.2009 09:29

hemde ingilizce biliyolar baksaniza yav :d

Misafir 23.03.2009 09:27

one munit,onlarda kardeşimiz hor görmeyin

Misafir 23.03.2009 09:00

acaba işsizliği onlar çözer mi

Misafir 23.03.2009 08:54

şampiyon trabzon

Misafir 23.03.2009 08:36

nedense hep ingiltere amerika gibi ülkelerde beliriyo bunlar yoksa türkleri tanıyolardamı gelmiyolar:):):)

Misafir 23.03.2009 08:35

08:10..daş atsaydın.

Misafir 23.03.2009 08:20

niye bu ufolar hep yuvarlak

McyargiC 23.03.2009 08:10

bende gördüm bizim köyde

Misafir 23.03.2009 07:45

kedidir kedi:))

Kim Ne derse desin...Koca evrende Tek Başına Yaşamıyourz....Ufo VAr Bence

ufo hikayeleri safsatadan başka bir şey değil... evrende akılı canlılar olabilr ama onları dünyamızı ziyaret ettiklerine inanmıyorum.
ufo'larla ilgili en derli toplu bilgiyi carl sagan'ın "Karanlık Bir Dünyada Bilimin Işığı" adlı kitabında bulunabilir...

neden bu ufoların teknolojisi bizden yüksek.....???????????

sonuçta hep kazanan biz oluyoruz ama...... gelsinler isterlerse......hehehe :)

ben sorcaktım yukarda arkadasın biri sormus,,harbiden niye hep yuvarlak???aerodinamik olayları falanmı yoksa??malum yüksek hızlarda seyahat ediyolar:D:D:D

Geri