Gerçek Nihat'ı herkes görecek

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Beşiktaşlı golcü futbolcusü Nihat Kahveci, ''Performansımdan mutlu değilim. Çok çalışıyorum ve herkese gerçek Nihat'ı göstermek istiyorum'' dedi.

18713.jpg

UEFA'nın resmi internet sitesine konuşan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu, sezon başından beri sergilediği performanstan memnun olmadığını söyledi. Nihat takım olarak da bir toparlanma sürecine girdiklerini ancak hâlâ zamana ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti.

GERÇEK NİHAT'I HERKES GÖRECEK
Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, futbolu başladığı yerde bırakacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Real Sociedad ve Villarrael deneyimlerinden sonra BJK İnönü Stadı'na dönmekten mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, UEFA'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Saha dışında her şey çok iyi, herkes yakın ilgi gösteriyor, ancak ben performansımdan dolayı hala mutlu değilim. Performansımı daha yukarı çekmem gerekiyor. Benden beklentiler çok yüksek. Çok çalışıyorum ve herkese gerçek Nihat'ı göstermek istiyorum'' dedi.

ADAPTASYON SÜRECİNDEYİM
Türk olmasına rağmen adaptasyon sürecine ihtiyacı olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Sonuçta sekiz yıl yurt dışında forma giydim. En yüksek formuma ulaşmam için zamana ihtiyacım var. Çok gol atmak istiyorum. Sonrasında her şey çok iyi olacaktır'' diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, sezona iyi başlamadıklarını, iyi oynadıkları dönemde de Turkcell Süper Lig'de ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getirdi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Gelecek konusunda iyimser olduğunu, futbolda geçmişin değil bugünün olduğunu ifade eden Nihat, ''Kötü dönemin ardından ligde geri döndüğümüz ortada, ancak hala zamana ihtiyacımız var. Bunun için de yeterli maçlar var'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarındaki 5. karşılaşmada İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacakları maçın özel bir önemi olduğunu vurgulayan Nihat, ''Manchester United, dünyanın en iyi takımlarından biri. Onlarla deplasmandaki maç benim için çok özel olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak

Ne zamanı ne adaptasyonu Nihat yaa. Anasını satıyım Ferrari niye adaptasyon sorunu yaşamıyo? ilk yarı bitmiş sen zaman diyosun. seneye mi gerçek Nihat' ı görücez? eğer öyleyse Bakalım sen Beşiktaş' ı tekrar görebilecek misin?

Walla biran önce kendini toparlaması onun ve beşiktaşın yararına olur,yoksa böyle gitmez..

Toparlan artık Nihat yaa. Göster artık kendini..

görelim bakalım nasıl olacakmıs?

Güiza da Adaptasyon süreci fln Dedi Herkes Güiza yı görecek dedi kör olduk Güiza yı hala göremedik =) İnşallah Nihat ın Sonu da böyle olmaz çünkü önemli bir futboLcu

Nihat sanki Türkiye'ye yeni geLiyorsun. . .
Ben çok bir patLama yapıcağını sanmıyorum. . .

Bu adam ya tek başına maç kazandıracak ya da bi kaç gol atıp öz güvenini geri kazanacak diğer türlü kendini bulması zor.Birde yanındaki partner'inin ona uyum sağlaması lazım.

Adaptasyon süreci nedir ya ? Baroş Geçen sene ilk defa Geldi Türkiye ' ye gol kralı oldu Geçen Sene Geldi Kewell o da süper oynadı Ben inanmıyorum bu sürece !

Bu takıma onca emeği geçmiş bir oyuncuya bu kadar agresif tepkiler gösterilmesi beni şaşırttı açıkcası
Vefadan bahsedenlerin bir daha durup düşünmesi gerekiyor bence

Geri