Gerçek adını biliyor musunuz?

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
28t9lkz.jpg

Mehmet Demirkol, G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Demirkol bugün G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı:

Müstahakınızı versin

Bülent Hoca’nın asıl adı Cesur’dur bilirsiniz. Ana-babası ona Cesur kardeşine de Mert adını koymuş. İşgüzar bir nüfus memuruna rast gelmişler, o Bülent yazmış deftere.
Cesur Korkmaz’a ‘korkak’ diyorlar şimdi. Lincoln’ü oynatmadığı için. ‘Ben oynamasam iyi olur, Brezilya’ya gideceğim. Lütfen beni gönderin diyen’, oynadığı her maçta kendisini yerlere atan, Galatasaray’a geldiğinden bu yana toplasan 5 deplasmana gitmeyen adam kahraman, UEFA Kupası Finali’nde çıkık kolla oynayan Büyük Kaptan ‘korkak’...
Şimdi söyleyin Lincoln’ü oynatmak mı korkaklıktır, oynatmamak mı? Tüm bu sıkıntıyı çekeceğini bile bile böyle bir karar verebilecek olan babayiğit var mı aranızda? Demek korkak! Tam tersine buna deli cesareti derler!
Yanlış, fazla defansif, fazla inatçı, gereksiz kavgacı, fazla cesur... Hepsini anlarım. Ama korkak!
Allah müstahakınızı versin emi!

İllüzyon kurbanı

Galatasaray’ın temel sorunu Lincoln değil, fizik kondisyonu. Rakibin değerlendirmesi önemlidir. Ivica Oliç, Hamburg maçının ardından en dikkat çekici konuşmaları yapan adamdı. Ve söyledikleri arasında en ilgi çekici olanı da Galatasaray’ın fizik durumuyla ilgiliydi. “Rakibimizin fizik kondisyonunun bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim.”
Bu, iki Alman teknik adamın bıraktığı miras olabilir mi? Bordeaux maçında 60’larda, Hamburg maçında 50’lerde ve Eskişehir maçında ilk yarıda biten bir fizik depo. Bunu açıklamak kolay değil.

Bu nasıl olabilir? Bana kalırsa bu iki Alman da bir illüzyona kapıldı. Servet ve Mehmet Topal’ın olmayışı Galatasaray’da post-Aurelio sendromuna yol açmış gibi. Bu iki oyuncunun ekstra oyunları her ne kadar gerekli övgüyü alsa da önemlerinin büyüklüğü tam anlaşılamamış. Yokluklarının sarsıcı etkisi tahmin edilememiş. Bu oyuncular olmadan Galatasaray’ın yeteneklerini taşımak mümkün olmuyor. Diğerleri hazır olmadan ekstra yük alıp kendilerini zorlayınca takımda 90 dakika oynayacak bir tek adam dahi kalmadı.

İki Alman Servet ve Topal’ın katkılarının takımı taşıdığını belli ki çözememişler. Takımın bu fizik durumunun başka bir açıklamasını bulamıyorum.

VaTaN

Öyle ya da böyle takım iyiye gitmiyor.

evet servet ve mehmet düzeldiğinde hiç birşey kalmaz. bence lincolnü oynatmaması onun nekadar süper bi hoca olduğunu gösterir. herkes cesaret edemez bu tip oyuncuların agırlığı altında ezilir. umarım bülente haksızlık yapmazlar. bülent doğru yoldadır. bu konudada taviz vermemelidir. lincoln fazla bile kaldı takımda bence sezon basında kampa gec katıldığında yolamaları lazımdı...

+++
skibbe yüzünden bu hallerdeyiz...

Mehmet DemirkoL'Da OLayLara FarkLı AçıLardan Bakmak Adına SaçmaLığın Dibine Vuruyor...

BüLent'e Korkak DiyenLerin Deme Amacı Başka, Sen Madem Ki Cesur Adamsın LincoLn'ü Kadro Dışı Bırak Neden Kadroya ALıp Oynatmıyorsun Veya Hadi Kadroya ALdın Oynatmamayı PLanLıyorsun Trabzon'Da Adamı SakLadın Hamburg Maçına DeğiL Mi?

Hata 1 - O Zaman BüLent Hocam Sen BaL Gibi Maç Seçiyorsun, Kimse Bana GeLipte Trabzon Maçı Dandini Maç KoLay Maç GaLatasaray LincoLnsüz De Kazanır Demesin Ki Zaten Kazanamadı, Hadi Tmm Dersen Ki Ben Ligi SaLLadım Ki Bir GaLatasaray Teknik Direktörünün Bu Lükse Katiyen Hakkı Yoktur Ama Hadi Bi Derece Oke DiyeLim, LincoLn Sana Küfrediyor, Adamı Hamburg'a SakLadım Diyorsun Daha Da Adama Resmen YaLakaLık Yapıyorsun, Sonra LincoLn Efendi Hamburg Maçında BiLerek Top Oynamıyor, Maçta Oyundan Çıkarken ArtistLik Yapıyor, Direk Soyunma Odasına Gidiyor, Takımı Ve Takım ArkadaşLarını Şeyine Takmıyor, BeLkide Maç Bitmeden Samiyen'den Çıkıp Gidiyor, Sen Adamı Eskişehir Maçında Kadro Dışı Bırakman Gerekirken Veya Tribüne Çıkartıp 18 KişiLik Kadroya ALmaman Gerekirken, Yedeğe ALıyorsun LincoLn Efendiyi, LincoLn Paşa Yha Sadramın SoL Şeyi Yha Şimdi Azımı Bozacam Sinirim BozuLuyo Şu Herife Zaten Neyse 2. Yarı Dk. 70 Diyorsun LincoLn Oyuna Gir, LincoLn Efendi De Diyor Hayır Boşver SaLLa Diye SeninLe Kafa BuLuyor, Seni Şeyine Takmıyor, Sen BüLent Büyük Kaptan Orda Sesini Çıkarmıyorsan Senden Hoca FiLam OLmaz Kardeşim, KaptanLık Yapmıştırsın Saygımız Sonsuz Ama Orda Benim BiLdiğim BüLent Yha LincoLn'ü ZorLa IsrarLa Bağırarak Soyun Lan Oyuna Giriyorsun Sakat Makat Diyecekti, Yha Da LincoLn Hayır Mı Dedi Tekme Tokat Orda O Adamı Soyunma Odasına YoLLayacaktı, BunLarı Yapmadıktan Sonra BazıLarına Göre Cesur Diye AnıLsa Ne Yazaaar, AnıLmasa Ne Yazar, Arda, Sabri, Uğur, Mehmet Vs. YerLiLerin İdoLüydün Sen Be BüLent BöyLe Mi OLacaktı, YazıkLar OLsun BöyLe İşe Be...

Mehmet DemirkoL'un Cürümü ne ya ? =) Gitsin Bank Asya Ligini yorumLasin.. Her tarafı yorumcu olsa ne olur..

Geri