gerçek aşk işte bu !!!! lütfen bir bakın

bykus05819

New member
Reaction score
0
yaşanmış aşk dolu bir hikayeee

Birbirini çok seven iki geNç sevgili bir gün motosikletle gezmeye çıkıyorlar yolda ilerlerken kız korkmaya başlıyor. Canım korkuyorum biraz yavaşlarmısınn diyor çocuk genç kıza bakıyor ve diyoki korkma yanında ben varım diyor ve kızdan onu çok sevdiğini söylemesini istiyor kız seni çok çooook seviyorum lütfen biraz yavaşla diyor bana sımsıkı sarıl diyor sevgilisine kız sımsıkı sarılıyorr ve genç beni çok seviyorsan kafamdaki kaskı al kafana tak diyor ve kız kaskı alıp kafasına takıyorr ve gençler biraz ilerledikten sonra feci bir kaza yapıyorlaar:hhuzgun

Kazada genç hayatını kaybediyor kız ise hayatta kalıyorr ve sonrasında yapılan bir araştırmada motosikletin frenlerin sürüş esnasında koptuğu anlaşılıyor. Genç bunu biliyor ve sevgilisinden saklıyor kafasındaki kaskı onu veriyor ve kızdan kendisini çok sevdiğini söylemesini sarılmasını ve kafasındaki kaskı kızın takmasını istiyor ve kız o kask sayesinden hayatta kalıyor

Genç, sevdiği kız için hayatını feda ediyorr ve onun hayatta kalmasını saglıyorr

işte gerçek aşk gerçekten sevmek yürekten bağlanmak sevdiğin insan için yeri geldiğinde hayatından vazgeçmek demektir

bu daha önce verilmemişmiydi yada ben başka bir yerden hatırlıyorum

valla nerde şimdi böyle aşklar hepsi sabun köpüğü..yüreğine sağlık...

ellerine sağlık ama ben bu hikayeyi bu sitede yaklaşık 800 farklı konuda okudum =(

Geri