muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
Benim söylediklerimin aynısını söylüyorsun, sonra da beni mi nazara alacak diyorsun...Hiç bişey anlamadım....
Hukukta %0.01 bile önemlidir...Ve dediğin gibi kanaattir...
Hüseyin Üzmez davasında verilen kararları gördük, hatırlarsın....Kaldı ki; bu olayda da üyelerin tamamı aynı kanaate varmadı, gözünden kaçmış olabilir....
Ve nihai olarak; tutuklamak ya da tutuklamamak mahkemenin takdiridir.Ve göstergeler de bu olay için tutuklamanın sadece tedbir olacağını göstermiştir...
Sivil mahkemelerde iki defa tutuklanmış, itirazlar neticesinde tutukluluğuna son verilmiş...Askeri mahkeme de tutuklama cihetine gitmemiş...Bu durumda da sen istedin diye kimsenin tutuklamayacağı sonucu çıkıyor...Olay bu kadar basit...
Ama burda sorun olan o değil......SORUN SESSİZ BİR ŞEKİLDE BAĞIMSIZ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ (ASKERİ YA DA SİVİL....)MAHKEMELERİN, VERECEĞİ HER KARARA SAYGI DUYMAKTIR.....BURDA TARTIŞILAN DA BU...
3 Tane Rapor Var Ortada. Bu Üç Raporda İmzanın Adı Geçen Şahsa Ait OLduğuna Dair.
TutukLu ve Tutuksuz YargıLamak Mahkemenin İşi. Madem Saygı Duyacaksın Hukuka O Zaman Hiçbir TutukLamaya veya SaLıvermeye Sesini Çıkarmayacaksın.
YazdıkLarımı Okuyup, Bana Büyük harfLerLe AdLi Tıp Görüş BiLdirir Diyorsun. BenimLe Aynı Şeyi Yazıp Sonrada Ben Yazmamışım Gibi MuameLe Eden Sensin. Yüzde 0.1'e İtibar Ediyorsunda %99.99'a Niye TahammüL Edemiyorsun.