GeneL Messenger Hatası !! [İleti Ulaşmıyor] !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Messengerda bugun 15-11-06 tarihi itibaren gerçekleşen bir "ileti gönderilmeme" hatası mevcuttur messenger 'dan yazdığınız bir kişie kelimeleriniz ulaşmaya bilir.

Çözüm Yollarını Aramaktayız bu süre zarfında

messenger

7.0.xxx
7.5.xxx
8.0.08120.0
vede
8.1.xxx

Sürümleri Kontorl ediLdi hepsinde problem mevcut.

Sorun 2 'şeyden Kaynaklanıyor olabilir
genel Tr telekom hatası
yada geneL messenger 'hatası..

BiLgilendirmek istedim iyi forumlar..

Eğer msn lerde sorun olsaydı şimdiye kadar çıkmazmıydı ortaya?
Galiba Telekomdan kaynaklanıyor.

Chevignon' Alıntı:
Eğer msn lerde sorun olsaydı şimdiye kadar çıkmazmıydı ortaya?
Galiba Telekomdan kaynaklanıyor.

msn lerde sorun var kastettiğimde bu Chevignon. sabah 7 itibariyle gözüme çarpan bir problem inceleme fırsatını şimdi buluyorum.

yazıklar olsun ya!
tam da gününü buldu:mad: :mad:
acaba beni ekleyenleri görememe gibi bi şansSIZLIĞIM olablir mi:eek:

:eek:ut: :eek:ut:​

arkadaşlar ben amerikadayım aynı sorun bendede var çok önemli bir görüşme yapmalıydım.telefona 100 milyon param gitti.tam gününü bulduk ama sorun türk telekomdan kaynaklanmıyo. daha büyük gibi.

minnesota' Alıntı:
arkadaşlar ben amerikadayım aynı sorun bendede var çok önemli bir görüşme yapmalıydım.telefona 100 milyon param gitti.tam gününü bulduk ama sorun türk telekomdan kaynaklanmıyo. daha büyük gibi.

messenger serverlerinden kaynaklanan sorun olabilir..

helboy arkadaşım sen mükemmel biğr insansın yaa ben de ugraşıp duruyorum deminden beri yazılarım neden gitmiyor diye msn mi sildim yenden yüklemeye çalışıyordumki senin yazını gördüm çok teşekkürler ugraşmayayım boşuna yanii demekki herkeste aynı sorun var .tekrar teşekkürler.:D

Bu messengeri paralı yapacaklardı onun çalışması olmasın.? ;]

ya hata her msn deydi galiba, almanyada da vardi,
benim sorum:
offlineda olan birine mesaj cektim , msn plus dosyalarima kayitli olarak gecmis, acaba yollandi mi yazdiklarim yollanmadimi sizce???

yollamadiysa vallah TAM gününü bulmus serefsiz msn :p

hotmail.com a da girmiyo. server to busy diyo.alt tarafta refresh var ona tikladim bi kere girdi 1000 mb olmus hesabim.250 mb ti dun gece.duzenleme faaln yapiyolar galiba.simdi deniyorum hotmail a girmeyi girmiyo :S

Lem bende dun sana yazıodm diom nie cevap wermıo.. :)
Yaw bide şimdi giremioz açılmıo msn ):

mSTk' Alıntı:
hotmail.com a da girmiyo. server to busy diyo.alt tarafta refresh var ona tikladim bi kere girdi 1000 mb olmus hesabim.250 mb ti dun gece.duzenleme faaln yapiyolar galiba.simdi deniyorum hotmail a girmeyi girmiyo :S

evet benimde msn 1000 mb olmuş ama iyi olmus :D

şu anlik bir probLem söz konusu değiL kapatıyorum konuyu.

En Temizi Yahoo kardeşim tertemiz göndermeme gibi bi problemi yok adamların off line mesaj bile geliyo be :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri