Genel Başkan'a...(Bekir Coşkun)

L@ YüseL

Banned
Reaction score
0
Genel Başkan'a...

SORMAZLAR mı adama:

Mademki laikliği ve çağdaşlığı savunan partini kara çarşaf kültürüne indirgedin, neyini beğenmiyordun AKP'nin?..

Neyine karşısın?...

Gericiliğine mi?..

Tutuculuğuna mı?..

Çağdışılığına mı?...

*

Peki...

O meydanlarda "laik ve çağdaş cumhuriyeti" isteyenler... Türkiye'nin İran'a benzemesinden endişe duyanlar... Çocuklarının Batılı bir ülkede büyümesi için çığlık atanlar, niçin sana oy versinler?...

Neden?...

Eğer türbanı dahi aşıp kara çarşafa rozet takacaksan, yukardakilerden hangisini savunup, o meydanlardakilerle birlikte el ele tutuşup yürümeye, birlikte bağırmaya yüzün olabilir?..

Partideki odanın kapısını kapat, o meydanlardaki sloganlardan bir tekini dahi yüksek sesle tekrarla...

Bak bakalım:

Uyuyor mu kara çarşafa...

*

O zaman ilk fırsatta boykot ettiğin Çankaya'daki o resepsiyonlara da koşmalısın.

Açılımsa açılım...

Türbansa türban...

Tesettürse tesettür...

Öbür türlüsü bu son günlerde, kara çarşaf ve türbanla ilgili söylediklerine yakışmaz.

Koşmalısın...

Hatta cebinde bir de rozet...

Yoksa Hayrünnisa Hanım'ın o yüksek takdir ve beğeninize mazhar olması için kara çarşaf giymesi mi gerekir?..

*

Ben hiç böyle tuhaf bir şey görmedim.

Sen kalk; eleştirdiğin, yerden yere vurduğun, tehlikeli gördüğün... Rejim için sakıncalı, memleket için felaket, aydınlık için tehdit saydığın şey gibi olmak iste...

Ve kara çarşafa sarıl...

Sormazlar mı adama:

Onlar gibi olacaksan...

Ne lüzum var sana?...

KAYNAK

bu adamı pek sevmem daha doğrusu günahım kadar sevmem

ama ilk defa bir yazısını beğendim

nerde kaldı bekir coşkun hayranları

işlerine gelmeyen yazı olunca pek uğramamışlar

vay beeee

adamlar ne mors oldu

bu bekir kedi olalı bir fare yakalamış

Adama helal olsun tarafsız bi yazar olduğunu kanıtLadı...

daha önce burda bekir çoşkunun bir çok yazısı yayınlandı ve bazı arkadaşlar onun yanlı olduğunu savunuyodu bu yazıda gözüküyo ki öle bişey yok yanlış yapan kimse ona karşı yazı yazıyo.

ben genelde okurum zaten bekir çoşkunu bu yazısında da güzel ve doğru tespitler var...

Madem bir arkadaş konuya girmiş, ben de diğer takunyalıların cevap yazmasını beklemeden mesajımı vereyim. Ne oldu yahu? Hani Bekir Çoşkun ağzının sularını akıta akıta CHP destekçiliği yapıyordu? Hani saldırıyordu havlıyordu, ne oldu? Şimdi CHP' yi eleştirince iyi adam mı oldu? Evet ben de soruyorum, Bekirciler nerdesiniz? Çıkıp her fırsatta adama hakaret yağdıranlar nerdesiniz? Böyle iyi oluyor değil mi, suyundan da koy bekircim. Maksat CHP' yi eleştirmek olsun da, savaşta her yol mübahtır değil mi?

Bekir Çoşkun kendine has uslubuyle çarşaf takmanın gericilik ve tutuculuk olduğunu ortaya koymuş. Neyi alkışlıyorsunuz? Size gerici ve tutucu diyeni mi? Çarşaflılar Türkiye' yi İran' a çevirmek istiyenlerdir diyor, yine alkışlıyorsunuz. Niyetiniz şeriat düzeni mi?

Diller lal olur gerçekleri söyleyince... Gerçek bile utanır *dincilerin kepazeliklerini görünce...

Konuya gelince bir an kendimi Bekir Coşkun gibi hissettim. Helal olsun adama, cukk diye oturtmuş lafı, tabii anlayabilene...

* Dindar değil, din bezirganı kastım onlar kendilerini biliyor.

bekir coşkun kendi ianacının samimiliğinden ytola çıkarak baykalı eleştirmiş..hakkaten sola uzak olan arkadaşlar bekiri doğru yazmış gibilerden değerlendirmiş. neyi hoşunuza gittiki bende bunu anlamadım.adam sola samimi ol solculuğunda diyor ironik ağızla sola çatıyor ama bu demek değilki bekir imana geldi..o hala samimi bir laikçi ve din düşmanı ağızlı gazeteci..onun samimiliği ne baykalda nede chp içinde görünmüyor malesef.

Bekir Coşkun un bu yazısını beğenenler hani bir kere de olsa doğru yazmış diyenler Kedi olalı bir fare tuttu diyenler...Aslında bu yazı sizleride eleştiriyor.
Anlıyacağınız veya anlamadığınız nokta Bekir Coşkun un Niçin Baykalı
eleştirdiğidir...

Madem bir arkadaş konuya girmiş, ben de diğer takunyalıların cevap yazmasını beklemeden mesajımı vereyim. Ne oldu yahu? Hani Bekir Çoşkun ağzının sularını akıta akıta CHP destekçiliği yapıyordu? Hani saldırıyordu havlıyordu, ne oldu? Şimdi CHP' yi eleştirince iyi adam mı oldu? Evet ben de soruyorum, Bekirciler nerdesiniz? Çıkıp her fırsatta adama hakaret yağdıranlar nerdesiniz? Böyle iyi oluyor değil mi, suyundan da koy bekircim. Maksat CHP' yi eleştirmek olsun da, savaşta her yol mübahtır değil mi?

Bekir Çoşkun kendine has uslubuyle çarşaf takmanın gericilik ve tutuculuk olduğunu ortaya koymuş. Neyi alkışlıyorsunuz? Size gerici ve tutucu diyeni mi? Çarşaflılar Türkiye' yi İran' a çevirmek istiyenlerdir diyor, yine alkışlıyorsunuz. Niyetiniz şeriat düzeni mi?

Diller lal olur gerçekleri söyleyince... Gerçek bile utanır *dincilerin kepazeliklerini görünce...

Konuya gelince bir an kendimi Bekir Coşkun gibi hissettim. Helal olsun adama, cukk diye oturtmuş lafı, tabii anlayabilene...

* Dindar değil, din bezirganı kastım onlar kendilerini biliyor.

ya sende Deniz baykal gibi bi öylesin bi böyle

daha önceki onlarca yorumunda Helal olsun baykal a doğrusunu yaptı

benzeri şeyler söylüyorsun

şimdi kalkmış Bekir e hak veriyorsun

siz varya siz

bu kafayla buseçimleri zor atlatırsınız

sonra seyreyle gümbürtüyü :)

bekir coşkuna önceleri laf atanlara bak.........

arkadaşın dediği gibi suyundan da koy bekirciğim.......

ya sende Deniz baykal gibi bi öylesin bi böyle

daha önceki onlarca yorumunda Helal olsun baykal a doğrusunu yaptı

benzeri şeyler söylüyorsun

şimdi kalkmış Bekir e hak veriyorsun

siz varya siz

bu kafayla buseçimleri zor atlatırsınız

Bekir Coşkun' a sizin zihniyetinizi madara ettiği için hak veriyorum, helal olsun kendisine. Deniz Baykal' a da akepeye yaptığı baskılardan (örnek; türbanı geri çektirmesi, siyasetçilerinin ipliğini pazara çıkarması, vs. gibi konularda yapmış olduğı sıkı muhalefet) dolayı helal olsun diyorum. CHP bu yerel seçimlerde birinci parti çıkar, MHP' de ikini, artık akepe yadaşı dtp ile 3.' lüğe oynar. :))))

bekir coskun chp yi eleştirince nasılda sevmisler bazıları, keske bekir coskun gibi tarafsız olabilseniz sizde ama her babayigitin harcı degildir bu.

Geri