gençlik tedirgin

bilkentli

New member
Reaction score
0
en sonunda birşeyler anlamaya başladım bu ülkenin bazı katmanlardan oluştuğunu gördüm ve bazı şehirlerde hayır ülke genelinde tüm yerlerde sokakta dolaşmanın tehlikeli olduğunu videolardan, gazete haberlerden son iki günde gördüm.. kim kime saldırıyor açık saçık belli. bunlara gaz verenler kimler? sağ partiler bunlar kimler m.h.p ve a.k.p partileri. asarız, keseriz biz sağcıyız daha çokuz.. kavga dövüş biliriz. polis arkamızdan gelir, istersek kimliğimizi saklamadan polisi aşıp rahatça sokakta olan tipinden giyiminden tanıdığımız solculara vururuz, bıçak sallarız. yola çıkmadan bazı haplar ne alıyorlarsa onlardan alıyorlar bunu biliyorum çünkü bir kısım bu kişilerden tanıyorum. neyse şu anda sokakta yürürken her an saldırıya uğramak söz konusu. nasıl video izledik adamlar bıçakla cumhuriyet halk partisi il binasına saldırıyor on kişiye nasıl kaçıyorlar ya kaçamasalar ne olcak.. bıçağı taşı satırı yiyecekler demekki allah büyük yardım etti yaralanmadılar. kapıyı kapattılar başka biri geldi taşı fırlattı. kapı açılsa içeride girecek.. bu tipler iyi kavga biliyorlar, nereye vursam öldürürüm, neresi ince nokta nereye vursam felç ederim ve şeytan bile denmez bunlara.. arkadaş gözüküp para sızdırırlar. kendi bildikleri dünyaları başkadır. asla dost olmazlar hediye alırsın para verirsin gözleri doymaz akılları fikirleri bunun görüşü başka ben öyle değilimdir... maalesef bazen size zarar verirler.. ensenize hassas noktaya vururlar, daha kötüsü kalbinize vururlar.. kalbe vurmak uyarıdır aman dikkat et.. dozu iyi bilirler soğuk kanlıdan daha soğukkanlıdırlar.. kalbe vurunca bir kaç dakika kalp atışlarınız değişir.. acaba bana bir şey mi oldu düşünürsünüz.. tehditler başlar.. dükkanına gelirim , parmağını kırarım. açıkça duyarsınız bunları ama cevap veremessiniz çünkü korku içinizdedir.. adamlar spor salonlarında devamlı kavga biliyorlar ve bir ken onlarca oluyor bu durumda sessiz kalma gerekir... bundan sonra karar aldım dostumu , arkadaşımı kendim gibi düşünen kişilerden oluşturmam gerektiğine, bakkal gidirken, traş olurken, ekmek alırken, markete giderken, bankaya giderken, taksiye binerken, internet servis sağlayıcı alırken, damacanaca su alırken kimden alacağımı seçecem ve tv izlerken bir iki tane doğru yayın yapan kanal izleyeceğim.. bunu yapmak zorundayım niye mi? gelecek nesil için? haksızlığı uğramamak için. yinede kalabildiğim kadar masum sessiz kalmaya devam etmeliyim çünkü yapım bu. nasıl ki onlar gününü bekliyorlar her şeyin, bende onlardan gördüğüm korkunç vahşeti düşmanca düşünceleri artık iyice kafama yerleştiğinden emin olmalıyım. fakat unutmamalıyım ki herkes gibi hayatım ipin ucunda tüm yazarlar, gazeteciler, televizyoncular, tweet atanlar gibi. biraz dikkat değil.. maksimum dikkatli olmak lazım.. arkası yarına : )):sneaky2::001_tt2:

Geri