Genç Kız İtrafı

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Genç Kız İtirafları

Annemin erkek arkadaşıyla bir gece geçirdim!
28bwtmr.jpg

Ben yirmi yaşında üniversite öğrencisiyim. Annem ve babam ben çocukken ayrıldılar ve kendimi bildim bileli annemin erkek arkadaşları olur. Geçtiğimiz yıla kadar her şey çok normaldi. Annemin Erhan adındaki erkek arkadaşıyla tanışıncaya kadar tabii. Erhan, annemden daha genç ve oldukça yakışıklı bir adam. Muhteşem güçlü bir fiziği, etkileyici bir ses tonu ve de koruyucu bir kişiliği var. Her zaman benimle, derslerimle ve hayatımla çok yakından ilgilendi ve sık sık evimize gelip, gittiği için de zamanla annem kadar ona ben de bağlandım. Annemin iş için şehir dışında olduğu bir akşam, annemin cep telefonu kapalı olduğu için, evden aramıştı. Önce havadan sudan konuştuk, annemin dönüş gününü sordu ve sonra evde yalnız sıkılıp sıkılmadığımı sordu. Ben de çok sıkıldığımı söyledim, istersem gelip beni dışarı çıkarabileceğini söyledi. Söylediği saatte geldi, beni alıp bir gece kulübüne götürdü. Bütün gece, içtik ve dans ettik. Slow şarkılarda, sarmaş dolaş oluyor ve bedenimizin birbirinden hiç ayrılmamasını istiyorduk ve sanırım ikimizin de aklına annem gelince kendimizi toparlıyorduk. İlerleyen saatlerde eve dönmek zorunda olduğumuzu hatırladık ve beni eve bırakmayı teklif etti. Kabul ettim ve içeri gelmek ister misin diye sordum cevabı ilginçti,' olacaklardan sorumlu değilim' dedi ve geldi. Günün ilk ışıklarına dek seviştik, yaşadığım en keyifli deneyimdi ama diğer taraftan içimdeki suçluluk duysunun ağırlığı altında eziliyordum. Bu geceyi ve aramızdakileri sonsuza kadar annemden gizlemeye karar verip, konuyu kapattık. Annem ve Erhan üç ay sonra herhangi bir nedenden ayrıldılar. Erhan, beni ve o geceyi hiç unutmadığını söyleyen mesajlar atıyor cep telefonuma. Ben ise hem o zevk gecesinin mutluluğunu hem de suçluluk duygumun işkencesi arasında gidip geliyorum!

FHM

6urqftg.gif

71qe0j5.gif

Erhan'ında amma güclü kolları varmı$ :durdurun

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2572194' Alıntı:
Erhan'ında amma güclü kolları varmı$ :durdurun

zuhahahahaha:durdurun:durdurun:durdurun hiç güleceğim yoktu akşam akşam :durdurun

Geri