Leke
Altın Üye
- Reaction score
- 0
- Candaş Tolga Bey?
- Buyrun...
- İsmim Cihan... Bir okuyucunuzum. Bir eleştiriyi paylaşmak için rahatsız ettim.
- Paylaşın lütfen...
- Yazılarınızda cemaati bir tehdit olarak gösteriyorsunuz. Ben cemaatçi değilim ama Hocaefendiye gönül verenlerdenim.
- Evet?
- Bilerek ya da bilmeyerek yarattığınız ürkütücü “cemaat” kavramı yüzünden bizler zor durumdayız.
- Sizler?
- Hocaefendiye gönülveren gençler. Arkadaşlarım bu kimliklerini gizlemeden yaşayamaz hale geldiler.
- Anladım.
- Bilinenin aksine cemaat kimliğinizi saklamadan polis, asker olamazsınız. Devlet dairelerinde çalışamazsınız. Aksi halde üzerinizde korkunç bir mahalle baskısı oluşur
. - “Hem cemaatçi olayım hem de bunu yüzümüze vurmasınlar” diyorsunuz!
- Önyargılarınızla dinlemeyin beni...
- Ne istediğinizi anlayamadım ama?
- Belli bir amaç uğruna birleşmiş insanların birbirini destekliyor olmalarında ne yanlış var?
- O amacı desteklemeyenlerin harcanması gibi bir yanlışlık var.
- O kapı kimseye kapalı değil ki isteyen gelip katılabilir.
- Bunu mu anladınız söylediğimden?
- Saygısızlık yapmak istemem ama lütfen cemaatle ilgili biraz daha araştırma yapın... Biz Türkiye için çalışan insanlarız...
- Biz derken? Az önce “Ben cemaat mensubu değilim” demediniz mi?
- Değilim, olsam da söylerdim.
- Anladım, başka?
- Dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.
- Ben de birşey soracağım: Telefonumu nereden... Neyse boşverin!
Bunlar daha iyi günlerimiz...
Öyle bir gün gelecek ki, sabah uyandığımızda “günaydın” diye yatağın başucunda bekliyor olacaklar
He bu arada ne olur ne olmaz: Pensilvanya’dan gelen mesajın samimiyetine inanıyorum!
Candaş Tolga Işık
- Buyrun...
- İsmim Cihan... Bir okuyucunuzum. Bir eleştiriyi paylaşmak için rahatsız ettim.
- Paylaşın lütfen...
- Yazılarınızda cemaati bir tehdit olarak gösteriyorsunuz. Ben cemaatçi değilim ama Hocaefendiye gönül verenlerdenim.
- Evet?
- Bilerek ya da bilmeyerek yarattığınız ürkütücü “cemaat” kavramı yüzünden bizler zor durumdayız.
- Sizler?
- Hocaefendiye gönülveren gençler. Arkadaşlarım bu kimliklerini gizlemeden yaşayamaz hale geldiler.
- Anladım.
- Bilinenin aksine cemaat kimliğinizi saklamadan polis, asker olamazsınız. Devlet dairelerinde çalışamazsınız. Aksi halde üzerinizde korkunç bir mahalle baskısı oluşur
. - “Hem cemaatçi olayım hem de bunu yüzümüze vurmasınlar” diyorsunuz!
- Önyargılarınızla dinlemeyin beni...
- Ne istediğinizi anlayamadım ama?
- Belli bir amaç uğruna birleşmiş insanların birbirini destekliyor olmalarında ne yanlış var?
- O amacı desteklemeyenlerin harcanması gibi bir yanlışlık var.
- O kapı kimseye kapalı değil ki isteyen gelip katılabilir.
- Bunu mu anladınız söylediğimden?
- Saygısızlık yapmak istemem ama lütfen cemaatle ilgili biraz daha araştırma yapın... Biz Türkiye için çalışan insanlarız...
- Biz derken? Az önce “Ben cemaat mensubu değilim” demediniz mi?
- Değilim, olsam da söylerdim.
- Anladım, başka?
- Dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.
- Ben de birşey soracağım: Telefonumu nereden... Neyse boşverin!
Bunlar daha iyi günlerimiz...
Öyle bir gün gelecek ki, sabah uyandığımızda “günaydın” diye yatağın başucunda bekliyor olacaklar
He bu arada ne olur ne olmaz: Pensilvanya’dan gelen mesajın samimiyetine inanıyorum!
Candaş Tolga Işık