Gelmiş geçmiş en iyi solaklar

Gelmiş Geçmiş En iyi Solak Futbolcu?

• Kullanılan toplam oy
    79

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
2uzqo2p.jpg

Maradona, Giggs, George Best ve Hagi futbolseverlerin hâlâ hafızalarında.

Futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran sol ayakları kimse unutmadı.

Sağdan sola düşünen ancak 'soldan sağa' işleyen bir dünyada yaşayan solaklar müzik, sanat, bilim, politika ve spor gibi alanlarda avantajları oldukça fazladır. Genel nüfusun % 10’unu oluşturan solakların özellikle spor dallarında rakiplerine göre üstünlüğü göze çarpar.

Yıllar boyunca sağlakların birbirine karşı antrenman yaptığı göz önüne alınırsa arada sırada karşılarına gelen solaklar kendilerine oldukça ters gelir. Eğer solak oyuncular bu avantajlarını iyi kullanırlarsa Rafael Nadal gibi bir anda kendilerini gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu kabul edilen Federer’i bile geride bırakarak kendi spor dallarında zirveye çıkabilirler.

giggs we hagi den daha iyiLeri war ;):...

Dunyada 4 Tanemı Solak Var Hanı Roberto Carlos Nerde?

açıkçası best için çok büyük futbolcuydu diyorlar ! ama izleme fırsatım olmadığı için tabi ki HAGİ DİYORUM...BİLMİYORUM YETENEKLERİ HEPSİNİN AZ ÇOK AYNIDIR ! AMA FUTBOL zekası bakımından sanki Hagi onlardan bir adım öndeydi....Herkes hatırlar ; hagi ofsaytta olduğunda ! poziyon ofsayt diye kesilmesin diye taç çizgisinin dışına çıkardı...ve anlatıcak bir çok olay ilk olarak bu geldi aklıma ! o yüzden HAGİ DİYORUM...

Böyle bir anketi çok saçma buluyorum açıkçası,Böyle bir değerlendirme yapılamaz.
Farklı mevkilerde oyuncular değelendirilermez.
Sorarsanız tarihin gelmiş geçmiş en teknik sol ayagı,Hagi derim.
Tarihin en kral,en golcü,olağan üstü futbolcusu derseniz tabiki maradona.

bunların içinde ayağını en iyi kullanan hagi bence ama maradona başka oynuyo ona top vercen adamları ipe dizsin :D hagiyede vur topa dicen nerden olursa olsun :D best ise hiç izlemedim :D

Geri