GeLMeZ Bir Daha Türkiye ye

deag

New member
Reaction score
0

GEORGE HAGİ​

yemin ediyorum ben bu adam aşığım ya süper bi futbolu vardı... bence erken ayrıldı futboldan...

Erken bırakmadı. Çok geç geldi. 3-4 sene evvel gelseydi herşey çok daha farklı olurdu. Müthiş bi oyuncuydu gerçekten.

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük futbol'cu dersek yanılmış olmayız..

tek kelimeyle tek gecerim hagi gerisi hikaye onun yerini kimse tutamaz..

harika bir futbolcuydu... kimse eline su dökemez...

Liη & Liη;2486431' Alıntı:
başka yerde söyleme gülerler dost..

edit.. peki kimmiş hagiden daha iyi topçu olan ? wallahi merak ettim futboldan çok iyi anlayan arkadaşım ? ! ?

edit 2... yaşın 12ymiş, Anlamalıydım (=

teknik direktör olarak gelse de Arthur Zico Türkiyede görev yapan gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur

falcon sen bgn hagiye takmışın anlaşılan:D
ama iyiki de takmışsın sayende yeniden hatrladık büyük oyuncu ve yeteneği

arkadaşlar haklı hagi gerçek bir top ustası onu çok özlüyorum, onun gibisi zor gelir.

HAGİ İYİ FUTBOLCUYDU

Bu arada 1905 in ci mesajım buraya olsun :D

iyi oyuncuydu gerçekten,unutulmaz

türkiyeye gelmiş geçmiş bırakın en ıyı yabancıyı en iyi futbolcuuu kım ne derse desın ben ısterım kı kallının yerıne hagi gorev yapsın yonetım arkasında durdun yeter satmasınlar adamı
Hagi-022.jpg

'NE BÜYÜKSÜN NE MUHTEŞEMSİN' diyordu spiker onun için çokta haklıydı, az bile söylemişti,
10''nun yeteneğini kelimelerle anlatmak imkansız, yaşamak lazım,

15400.jpg

I LOVE YOU HAGI
[VIDEO]7Xjr7y6bEhI[/VIDEO]

kesinlikle türkiyeye gelen en iyi yabancı ondan ayrıca pek çok otoriteye göre gelmiş en iyi 11 de yer alan futbolculardan birisi... tek kelime HAGİİİİİ :)

Türkiye de gelmiş geçmiş en iyi futbolcu METİN OKTAY dır şüphesiz...Bende severim

Hagi yi ama Metin Oktay ın yerini tutamaz hiçbiri.... !!!

Geri